Online oyunun keyfi kesilmeden yaşanır

Online oyun severlerin en büyük korkusu tam oyun oynarken internet bağlantısının yavaşlaması ve bu nedenle puan kaybetmek. Siz de bunu yaşamak istemeyenlerdenseniz o halde doğru yerdesiniz.

F5HABER F5HABER
Online oyunun keyfi kesilmeden yaşanır

Teknolojinin gelişmesinin yanında birçok farklı alanlarda hobiler veya uğraşlar da yanında gelmiştir. Bunlardan biri ise şüphesiz bilgisayar oyunlarıdır. Oyunlar sayesinde insanların eğlenceli geçirdikleri vakit artar. Eğlencesine düşkün ve bu dünyaya hakim olanlar için ise vazgeçilmez bir nokta vardır o da şüphesiz internet ve internetin hızıdır. Çünkü keyifli vakitlerinin geçirilmesini sağlayan bu unsurlar kaliteli ve hızlı olmadığı takdirde eğlencelerinin yarım kalması muhtemeldir. Bu sebeple oyun severlerin en fazla tercih ettiği internet sağlayıcısı Kablonet olarak karşımıza çıkar.

İnternet Oyun Kafelerine Gitmenize Gerek Yok 
Ellerindeki internet hızının yavaş olduğuna inanan ve oyunları büyük bir eğlenceyle kesintisiz oynamak isteyenler oyun kafelerine gidebiliyorlar.

Oysa Uydunet sayesinde kendi evlerinde de bu hızı yakalayabilmeleri mevcuttur. Hız konusunda müşterilerinin en memnun kaldığı firma olmayı başaran Kablonet evinizi oyun kafesinin internet gücüne çevirebileceğinin garantisini veriyor. 10 mbps ile 100 mbps arasında değişen fiber hızı oyunlarda istediğiniz hızı yakalamanızı sağlıyor.

Play Station Duraklamadan Oynamanızın Zevki Elinizde
Fiber alt yapısında ileri derecede hizmeti sağlamasından kaynaklı play station en son çıkanı bile rahatlıkla oynayabilirsiniz. Kablonet altyapı kalitesi 100 mbps çıkan internet gücünü sağlıyor. Bu sağlanan konu sayesinde donanım ve yazılım olarak üst seviye bir konsolda oyunlarınızı kesintisiz yaşayabilmeniz mümkündür. Çevrimiçi oyunları oynamayı bu sayede daha çok tercih edebilirsiniz. Çünkü internet hızı kadar internet servis sağlayıcısının alt yapısı ve hizmet kalitesi de önemli olduğu için Türksat bünyesinde olan firma size bu kaliteyi sunacaktır.

Online Oyunlarda Olan İnternet Hızı Elinizde
24 mbps online oyunları oynayabilmeniz için yeterli görülse de 50 mbps ise yeni çıkan ürünleri rahatlıkla kullanabilmenizi sağlar. İçerisinde ayrıca Kablo TV bulunan bu sistem ise bu internet hızını 100 mbps kadar sağladığı görülür. Bu hız sayesinde dilediğiniz oyunu eski ve yeni fark etmeden oynayabilmeniz mümkün olur. Oyundan alınan keyfiniz kesintisiz devam eder. Bu hız sayesinde sizde iyi bir e-sporcu olarak kendinizi yetiştirmeniz mümkün olabilir. İster profesyonel olup isterseniz sadece arkadaşlarınızla eğlenmek için keyfinizi kesintisiz internetle yaşayın.


Bilgi ve başvuru için; https://www.superkablonet.com/

SONRAKİ HABER