Manuel VS AI Video sabitleme: Hangisi daha iyi?

Birçok kişi manuel video sabitleyicinin yapay zeka tabanlı video sabitleyiciden daha iyi olduğuna inanıyor. Buna inanıyorlar çünkü manuel dengeleyicinin daha fazla düzenleme kontrolü sunduğunu ve daha iyi sonuçlar ürettiğini düşünüyorlar. Ancak yapay zeka teknolojisinin ortaya çıkışından sonra bu doğru değil. Yapay zeka teknolojisi, bu aracı derinlemesine işlevsellik ve özelliklerle daha sonuç odaklı hale getirir.

F5HABER F5HABER
Manuel VS AI Video sabitleme: Hangisi daha iyi?

Bir YouTube video düzenleyicisi, pek çok avantajı nedeniyle artık günümüzün talebi haline geldi. Manuel stabilizasyonu AI video stabilizasyonu ile karşılaştırdığımızda, rekabeti AI olan kazanıyor. Neden ve nasıl olduğunu biliyor musun? Yapay zeka video sabitlemenin neden manuel video sabitlemeden daha iyi olduğunun cevabını almak için bu makaleyi okuyun.

Manuel VS AI Video Sabitleyici
Hangisinin en iyi olduğunu görmek için manuel ve yapay zeka video sabitleme arasındaki temel karşılaştırmaları burada bulabilirsiniz !

● Deneyim ve beceriler
Bu araçların her ikisindeki en farklı şey, gerekli deneyim ve beceri düzeyidir. Manuel video sabitleyiciyi kullanmak için düzenleme becerilerine ve deneyimine sahip olmanız gerekir. Sonuçları elde etmek için videonun hangi yerinde hangi eylemi gerçekleştireceğinizi bilmelisiniz. Bu, sıradan bir kişinin videolarını düzeltmek için manuel sabitleyici kullanmasını zorlaştırır.

Bunun aksine, AI video sabitleyici herhangi bir beceri, deneyim veya bilgi gerektirmez. Yapay zeka teknolojisi, tüm düzenleme ve dengeleme görevlerini gerçekleştirmek ve doğru sonuçlar üretmek için makine öğrenimini kullanır.

● Verimlilik ve zaman tasarrufu
Manuel stabilizatörde tüm adımları ve düzenlemeyi kendiniz yapmak zorunda olduğunuz için bu verimliliği etkiler. Üstelik titreyen bir videoyu en iyi durumuna getirmek normalden daha fazla zaman alır.

Bunun aksine, AI video sabitleme aracı, videonuzu düzenlemek için üzerinde saatler harcamanızı gerektirmez. Bunun yerine, değerli zamanınızın büyük bir kısmından tasarruf ederken daha yüksek verimliliği garanti eder.

● Sonuçların mükemmelliği
Manuel editörlere saatler harcadıktan sonra bile mükemmel sonuçları garanti edemezsiniz. Birisi tüm gününü videoları düzenleyerek geçirir, ancak son video mükemmellikten yoksundur. Böyle bir an o kadar hayal kırıklığı yaratıyor ve yürek parçalıyor ki, tüm sıkı çalışmanız burada boşa gidiyor.

Ancak AI video sabitleyicide durum böyle değil. Makine öğrenimi ve yapay zeka algoritmalarına dayalı olduğundan sonuçlarda %100 mükemmelliği garanti ederler.

● Daha ucuz ve tasarruflu
Maliyet hakkında konuştuğumuzda, manuel video sabitleyici, AI video sabitleyiciden daha pahalıdır. Manuel video sabitleyici genellikle premium özellikleri satın almanızı ve düzenleyici için bir ücret ödemenizi gerektirir.

Öte yandan çevrimiçi AI video sabitleyiciyi CapCut olarak kullanmanın herhangi bir ücreti yoktur. Yalnızca kullanımı ücretsiz olmakla kalmaz, aynı zamanda hesabınızı oluştururken stresten uzak kalmanızı sağlar. Hesap oluşturma ve kaydolma işlemleri de ücretsizdir ve finansal bilgilerinizi paylaşmanızı gerektirmez, bu harika bir şey.

Kullanım kolaylığı
AI video sabitleyiciler herhangi bir düzenleme becerisi veya bilgisi uygulamanızı gerektirmediğinden kullanımı hızlı ve kolaydır. Tek tıklamayla yapay zeka teknolojisi, videolarınızı dengelemek için gereken tüm gereksiz adımları ortadan kaldırır. Sonuç olarak, herhangi bir tuzak olmadan, profesyonel açıdan mükemmel bir videonun keyfini çıkarırsınız.

AI video sabitleyicinin aksine, manuel video sabitleyicinin kullanımı pek kolay değildir. Bunun yerine, istenilen sonuçları elde etmek amacıyla tüm özelliklerin çalıştırılması ve kullanılması teknik bilgi ve beceri gerektirir.

CapCut'un Yapay Zeka Video Sabitleme Kullanıcı Kılavuzu
Bu kullanım kılavuzu herkesin bu araç için takip edebileceği en etkili ve en basit kılavuzlardan biridir. Yalnızca aşağıdaki dört minimum ve tek tıklama adımını içerir:

● 1. Adım: Kayıt Olun ve Giriş Yapın
Öncelikle CapCut'un online editörüne finansal durumunuz veya hesaplarınız/kartlarınız hakkında hiçbir şey söylemeden kayıt olacaksınız. Hesabınızı oluşturduktan sonra hesabınızı doğrulamayı unutmayın. Bu hesabı oluşturduğunuz e-posta kimliğinin doğrulama kodunu/bağlantısını alacaksınız. Doğrulamanın ardından giriş yapmak ve ana sayfaya gitmek için aynı e-posta kimliğini ve şifreyi kullanın.

● 2. Adım: Yükleyin
Ana sayfadan araçlara gidin ve verilen araçtan AI video sabitlemeyi seçin. Sizi, yükleme düğmesini görmenin yanı sıra aracı önizleyebileceğiniz başka bir alana yönlendirecektir. Videonuzu bu araca sürükleyip bırakın veya videonuzu manuel olarak yüklemek için yükle düğmesine tıklayın.

 Manuel VS AI Video sabitleme: Hangisi daha iyi? - Resim : 1

● 3. Adım: Önizleme
Yükledikten sonra orijinal videonuzun dönüştürülmüş versiyonunu göreceksiniz. Bu yeni sürüm, videonuzun gerektirdiği sabitleme ve düzeltmeleri içerir. Değişiklikleri gözlemlemek için bu aşamada önizleme butonunu kullanarak ön izleme yapabilirsiniz. Değişiklikler orijinal ve dönüştürülmüş videoda açıkça görülüyor. Dönüştürülmüş olan yalnızca net, sabit ve pürüzsüz görüntüleri değil aynı zamanda gelişmiş grafikleri de içerir.

Manuel VS AI Video sabitleme: Hangisi daha iyi? - Resim : 2

● 4. Adım: İndirin
Sağ üst çubukta bir dışa aktarma düğmesi vardır. Videonuzu kaydetmek için kullanacağınız indirme düğmesine erişmek için buna tıklayın. Bu videoda herhangi bir filigran veya logo bulunmamaktadır. Bu nedenle, onu başka sitelerde veya sosyal medyada paylaşmanızı kısıtlamaz. Bu inanılmaz aracı kullanarak diğer videoları dönüştürmek için aynı kullanım kılavuzunu takip edebilirsiniz.

Çözüm
Yukarıdaki manuel ve AI tabanlı video sabitleme karşılaştırması, AI video sabitleyicinin en iyi seçim olduğunu kanıtlıyor. Stabilizasyonu otomatikleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda tek tıklamayla yapay zeka teknolojisiyle sabitliyor, uygun maliyetli ve herhangi bir beceri gerektirmiyor. Öyleyse yapay zeka video sabitlemeyi kullanarak kendimize fayda sağlayalım ve büyüleyici sonuçların keyfini çıkaralım.

SONRAKİ HABER