Ülkeyi sarsan cinayet! Kargo teslim etmeye geldi, 7 yaşındaki kızı öldürdü

ABD'de meydana gelen korkunç cinayet, kamuoyunun her kesimine etki etti. 7 yaşındaki küçük kızın ortadan kaybolmasıyla başlayan yoğun çalışma büyük bir trajediyi ortaya çıkarırken bu trajedinin arkasındaki isim şoke etti.

POSTA POSTA
Ülkeyi sarsan cinayet! Kargo teslim etmeye geldi, 7 yaşındaki kızı öldürdü

Posta.com.tr | ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan 7 yaşındaki Atena Strand, 30 Kasım'da okuldan eve döndüğünde üvey annesi ile ufak bir tartışma yaşadı. O an evde durmak istemeyen küçük kızın hareketleri ailesine hiç olağandışı görünmedi ve onun geri geleceğini düşünerek dışarı çıkmasına ses çıkarmadılar.

KAPSAMLI ARAMA, TRAJEDİYİ ORTAYA ÇIKARDI

Aradan uzun saatler geçmesine rağmen Strand'den hiçbir haber yoktu. Saat akşam 7 civarında polis ekiplerini arayan küçük kızın üvey annesi, ekiplere onun ortadan kaybolduğunu söyledi. İlerleyen 2 gün boyunca polis ekipleri hummalı bir çalışmaya girdi. Termal kameralar, dronelar, atlar, köpekler ve helikopterler dahil olmak üzere her türlü imkan küçük kızı aramak için seferber edildi.

Ülkeyi sarsan cinayet! Kargo teslim etmeye geldi, 7 yaşındaki kızı öldürdü - Resim : 1

Ne yazık ki bu araştırma, 2 Aralık'ta büyük bir trajedi ile sona erdi. 7 yaşındaki Strand'ın cansız bedeni evinden yaklaşık 15 kilometre uzakta bulundu.

KATİLİNİN KİMLİĞİ ŞOKE ETTİ

Büyük üzüntü yaşanırken polis, çok kritik bir bilgiye ulaşmıştı. Küçük Strand'ın evden kaybolduğu sırada ailenin evine bir kargo şirketinin paket bırakmak için geldiği öğrenildi.

Polis yaptığı araştırmalar sonucunda bir kargo şirketi çalışanı olan 31 yaşındaki Tanner Lynn Horner'ın suçlu olduğunu söyledi. Horner, önce küçük kızı kaçırıp sonrasında da öldürmüştü. Yapılan sorgulama sürecinde Horner suçunu itiraf etti ancak bunu nasıl yaptığına dair herhangi bir detay vermedi.

Ülkeyi sarsan cinayet! Kargo teslim etmeye geldi, 7 yaşındaki kızı öldürdü - Resim : 2

Bölge şerifi Lane Akin yaptığı açıklamada, "Bir çocuğun öldüğünü bilmek canımızı yakıyor. Bu içinde bulunduğum en sert soruşturmalardan biri çünkü bir çocuğun canı söz konusu. Her ne olursa olsun ölen bir çocuksa bu direkt kalbinize vuruyor" ifadelerini kullandı.

Akin, Horner'ın işlediği cinayetin bir 'fırsat suçu' olduğunu belirtti.

KAZA DEĞİL, KASITLI BİR CİNAYET

Şimdilik minik Strand'in hayatını nasıl kaybettiği bilinmezken, yetkililer küçük kızın ölüm sebebinin kamyonun çarpması olmadığını söyledi. Küçük kızın öldürülmeden önce kaçırıldığı ve saatlerce katilin elinde tutsak olarak kaldığı düşünülüyor.

Ülkeyi sarsan cinayet! Kargo teslim etmeye geldi, 7 yaşındaki kızı öldürdü - Resim : 3

"BEBEĞİMİ BENDEN ALINDI"

Strand'in acılı annesi Maitlyn Gandy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızının, 'masum, güzel, kibar, akıllı ve çok mutlu bir çocuk' olduğunu söyleyerek katiline öfke kustu.

Gandy şu ifadeleri kullandı:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER