'Aydınlıkevler'e izleyiciden büyük ilgi

DEMET Akbağ’ın 15 yıl aradan sonra tiyatro sahnesine döndüğü, Yılmaz Erdoğan’ın da 20 yıl aradan sonra yazdığı ilk tiyatro oyunu olan “Aydınlıkevler” Maximum UNIQ Hall’daki ilk üç temsilinde de kapalı gişe oynarken izleyiciden büyük övgü aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Aydınlıkevler'e izleyiciden büyük ilgi

Yapımını BKM’nin üstlendiği oyunun kadrosunda Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal da yer alıyor. Oyun, izleyiciyi 70’li yılların atmosferi ile soğuk Ankara gecelerine taşıyor.

Seyirciden gelen yoğun istek üzerine “Aydınlıkevler”, 7, 15, 23 ve 29 Nisan’da da Maximum UNIQ Hall’de. Yönetmenliğini Serdar Biliş’in proje yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği oyunun, sahne tasarımını Cem Yılmazer yaparken müziklerine de Tuluğ Tırpan imza atıyor.

Demet Akbağ: Hep bir oyunun içindeydim

'Aydınlıkevler'e izleyiciden büyük ilgi - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER