Beşiktaş'ı uçuran üçlü: Salih Uçan, Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka

Salih Uçan, Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka sezona süper başladı. Beşiktaş’ın 3’te 3 yaptığı UEFA Konferans Ligi maçlarında attığı 8 golün 5’i Salih-Aboubakar-Muleka 3’lüsünden geldi. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ı uçuran üçlü: Salih Uçan, Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka

2023-24 sezonundaki ilk resmi sınavlarını UEFA Konferans Ligi’nde veren Beşiktaş, 3’te 3 yaptığı bu maçlarda 8 gol atıp 2 gol yerken, skor üretiminde Salih Uçan, Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka öne çıktı. Arnavutluk ekibi KF Tirana ile oynanan ve 3-1 kazanılan ilk karşılaşmada Muleka 1 gol atarken, asisti Aboubakar’dan geldi. 2-0 kazanılan rövanşta Aboubakar 1 gol kaydetti, Salih de Amartey’in attığı diğer golün pasını verdi. Önceki gün 3-1 galip gelinen Neftçi Bakü deplasmanında ise 3 oyuncu 1’er gol attı, ayrıca Salih 1 de asist yaptı. Beşiktaş’ın bu maçlarda attığı 8 golün 5’i Salih-Aboubakar-Muleka üçlüsünden gelirken, diğer golleri Amartey, Onur ve Semih attı.

<iframe width="760" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/oPcWJj-CF_w" title="FB &amp; GS: Transfer savaşları | Tete çalım mı, değil mi? | Türk futbolunu menajerler mi yönetiyor?" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER