Talisca ıslıklara rağmen penaltıyı kullandı: Kararı kaleci antrenörü verdi

Fenerbahçe’nin 0-0 devam eden maçında kazanılan penaltıyı üst üste iki penaltı kaçıran Anderson Talisca kullandı. Tribünlerden yükselen ıslıklara rağmen topun başına geçen Brezilyalı yıldız, bu kez ağları havalandırdı. Teknik Direktör Tedesco, penaltı kararını kaleci antrenörü Max Urwantsckhy’nin verdiğini açıkladı. Kulüp kaynakları ise takım içi kenetlenmeye dikkat çekti.

Talisca ıslıklara rağmen penaltıyı kullandı: Kararı kaleci antrenörü verdi - Resim: 1

Müsabaka 0-0 devam ederken Dorgeles Nene’nin ceza sahasında düşürülmesiyle kazanılan penaltı için topun başına Anderson Talisca geçti. Son iki penaltı denemesinde gol atamayan Talisca’nın bu tercihi tribünleri şaşırttı. Taraftarlardan ıslık ve protesto sesleri yükselirken, sarı lacivertli futbolcular tribünleri sakinleştirmek için devreye girdi.

Talisca ıslıklara rağmen penaltıyı kullandı: Kararı kaleci antrenörü verdi - Resim: 2

Bu Kez Gol Geldi
Talisca, tüm tepkilere rağmen penaltıyı kullanarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Gol sonrası hem oyuncu hem takım rahat bir nefes aldı.

Talisca ıslıklara rağmen penaltıyı kullandı: Kararı kaleci antrenörü verdi - Resim: 3

Kararı Kim Verdi?
Maç sonrası en çok merak edilen konu penaltı kararının kim tarafından verildiğiydi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, “Penaltıyı kimin atacağına kaleci antrenörümüz karar verir” diyerek Max Urwantsckhy’yi işaret etti.

Talisca ıslıklara rağmen penaltıyı kullandı: Kararı kaleci antrenörü verdi - Resim: 4

Takım İçi Destek ve Kenetlenme
Hürriyet’in haberine göre, Fenerbahçe Kulübü’ndeki kaynaklar şu değerlendirmeyi yaptı: