Survivor Yasin bu kez sert kayaya çarptı! Acun Ilıcalı'dan tehdit niteliğinde sözler!

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde izleyiciler çok ilginç bir olaya şahit oldu. Zaman zaman yarışmacılar arasında olan gerilime alışığız ancak, bu sefer Dominik'te tansiyon bir başka yükseldi. Acun Ilıcalı'nın yarışmacı Yasin'e söylediği sert sözler sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Survivor Yasin bu kez sert kayaya çarptı! Acun Ilıcalı'dan tehdit niteliğinde sözler! - Sayfa 1

Tv8'de ekranlara gelen Survivor All Star, dün akşam yeni bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Nefeslerin tutulduğu yarışmalarda açlığın vermiş olduğu etkiyle de yarışmacılar arasında zaman zaman gerilim yaşanıyor. 

110
Survivor Yasin bu kez sert kayaya çarptı! Acun Ilıcalı'dan tehdit niteliğinde sözler! - Sayfa 2

Dün akşam 40. bölümüyle yayınlanan Survivor All Star'da hızlı eleme haftası başladı. Büyük mücadelenin sonunda poğaça, çay ve havuçlu kekli ödülün galibi gönüllüler oldu.

210
Survivor Yasin bu kez sert kayaya çarptı! Acun Ilıcalı'dan tehdit niteliğinde sözler! - Sayfa 3

Şimdi gelelim dün akşam yeni bölümde gündeme bomba gibi düşen olaya; Birleşme partisine doğrudan katılmaya hak kazanan isimlerin belirlendiği yarışmanın son bölümünde Hikmet ve Yasin arasındaki gerginlik izleyenleri şoke etmişti. 

310
Survivor Yasin bu kez sert kayaya çarptı! Acun Ilıcalı'dan tehdit niteliğinde sözler! - Sayfa 4

Yeni bölümde de, Yasin ve Hikmet arasındaki gerilim konuşuldu. Kampta Hikmet ile tartışan Yasin'in "Acun Ilıcalı bana racon kesemez" sözleri Ilıcalı'yı adeta çileden çıkarttı. 

410