Süper Lig’de atılan son imzalar olay oldu; İşte transfer dönemine damga vuran o liste

Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere Süper Lig ekipleri çalışmalarını sürdürürken imzalar da art arda geliyor.

Süper Lig’de atılan son imzalar olay oldu; İşte transfer dönemine damga vuran o liste - Sayfa 1

Takımlar, yeni sezona iddialı girmek için her günü değerlendirirken, atılan son resmi imzalar burada, haberimizde yer alıyor.

134
Süper Lig’de atılan son imzalar olay oldu; İşte transfer dönemine damga vuran o liste - Sayfa 2

İşte 2023/24 yaz transfer döneminde Süper Lig'de atılan tüm imzalar...

234
Süper Lig’de atılan son imzalar olay oldu; İşte transfer dönemine damga vuran o liste - Sayfa 3

Emrehan Gedikli (Forvet) 
Trabzonspor -> Konyaspor | Bonservis: Bedelsiz

2021-2022 sezonunun devre arasında transfer edilen Emrehan Gedikli, sonrasında Avusturya temsilcisi Lustenau’ya kiralanmıştı. Sezon başında takıma katılan genç forvet, beklentilerin bir hayli altında kaldı. 20 yaşındaki futbolcu, yetersiz performansı sonrasında da takımdan gönderildi. Trabzonspor, Emrehan’ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini bildirdi. Konyaspor daha önce transferi için şehre davet ettiği Emrahan Gedikli'yi kadrosuna kattı. Genç oyuncu, Konyaspor Kulüp Binası'nda basına kapalı düzenlenen imza töreninde kendisini Yeşil-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Tümosan Konyaspor'umuz, genç forvet oyuncusu Emrehan Gedikli ile sözleşme imzaladı. Konyaspor Kulüp Binası'nda düzenlenen imza töreninde, Yönetim Kurulu Üyemiz Celalettin Hakan Katırcı hazır bulundu. Alman ekibi FC Mülheim'de futbola başlayan Emrehan Gedikli, Bayer Leverkusen, SC Austria Lustenau, Süper Lig'de Trabzonspor formaları giydi. 20 yaşındaki forvet takımımızda 90 numaralı formayı terletecek. Emrehan'a hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz." denildi.

Alman ekibi FC Mülheim'de futbola başlayan Emrehan Gedikli, Bayer Leverkusen, SC Austria Lustenau ve Trabzonspor formaları giydi. 20 yaşındaki forvet, Konyaspor’da 90 numaralı formayı terletecek.

334
Süper Lig’de atılan son imzalar olay oldu; İşte transfer dönemine damga vuran o liste - Sayfa 4

Ramzi Safuri (Orta saha) 
Beer Sheva -> Antalyaspor | Bonservis: Bedelsiz

Antalyaspor, İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımından 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Ramzi Safuri ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Varol Varlı katıldı.

Ramzi Safuri’nin kendisini 2+1 yıl için Antalyaspor renklerine bağladığı imza töreninde konuşan Varol Varlı, bu sezon 10’uncu transferlerinin gerçekleştiğini belirtti. Varlı, “Teknik heyetimiz, futbol komitemiz ve yönetim kurulumuzun uzun süredir takip ettiği ve transfer edilmesine onay verdiği milli bir futbolcuyu daha kadromuza kazandırdık” dedi.

Kendisini Antalyaspor’a bağlayan resmi imzayı atan Ramzi Safuri ise duygularını dile getirdi. Safuri, “Antalya’da olmaktan ve Antalyaspor forması giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Bütün iyi dileklerimle takımımın başarılı olması için katkıda bulunacağım” ifadelerini kullandı.

434