Torrent'ten Feghouli kararı
Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, Sofiane Feghouli'ye Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'de yer vermeyi planlıyor.
Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Abone OlGalatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, Sofiane Feghouli'ye Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'de yer vermeyi planlıyor.
Takvim'in haberine göre; Rizespor önündeki futboldan çok memnun olan teknik direktör Domenec Torrent'in 11'de ufak dokunuşlar yapacağı öğrenildi. Torrent'in Alexandru Cicaldau'nun performansını yetersiz bulduğu ve Sofiane Feghouli'yi 11 monte edeceği belirlendi. Rize maçının son bölümünde oyuna giren Cezayirli yıldız 10 dakika içinde 2 asist yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmişti.
Forvet bölgesinde kararsız olan Torrent'in Gomis ve Mustafa Muhammed arasındaki tercihi maçtan kısa bir süre önce vereceği de gelen bilgiler arasında.