Sergen Yalçın: '3 değil 1 yıl olsun!'

Beşiktaş'ın Teknik Direktör Sergen Yalçın'la sözleşme görüşmelerinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Kulübü tazminat konusunda sıkıntıya sokmak istemeyen Sergen Yalçın, Beşiktaş ile yapacağı yeni sözleşmenin 1 yıllık olmasını istedi.

F5HABER F5HABER
Sergen Yalçın: '3 değil 1 yıl olsun!'

Beşiktaş sözleşmesi sona eren Sergen Yalçın ile anlaşma noktasına geldi. Takımını şampiyonluğa taşıyan Yalçın, yönetimden 1 yıllık sözleşme talep etti.

Sözcü'den Ali Aydın'ın haberine göre; tatilini Çeşme'de sürdüren Yalçın, siyah-beyazlı yönetime “Yeni sözleşmemiz 1 yıllık olsun” talebinde bulundu. Dostane geçen görüşmede yönetici Emre Kocadağ, bu talebi olumlu karşılayacaklarını dile getirdi. Başarılı teknik adamın, 3 veya daha uzun süreli kontratlar yaparak kulübü tazminat sıkıntısına sokmak istemediği için böyle bir yola başvurduğu öğrenildi. Abdullah Avcı'yla kontrat süresi nedeniyle tazminat sorunu yaşayan Başkan Çebi, Yalçın'ın bu davranışını oldukça memnuniyetle karşıladı. Kocadağ'ın 1-2 görüşme daha yapıp 1 hafta içinde Sergen Yalçın'la yeni mukaveleyi imzalaması bekleniyor.

SONRAKİ HABER