Kerem Demirbay sessizliğini bozdu! Galatasaray sözleri tartışma yarattı
Galatasaray'ın eski futbolcusu Kerem Demirbay, sarı-kırmızılı kulüpte yaşananlara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan tecrübeli orta saha oyuncusunun “Her yer çok büyük patlar” sözleri futbol gündeminde tartışma yarattı.
F5haber- Galatasaray'dan ayrılarak Kasımpaşa'ya transfer olan Kerem Demirbay, eski takımına ilişkin açıklamalarıyla gündeme geldi. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtlayan deneyimli futbolcu, sarı-kırmızılı ekibin son yıllardaki başarısını ve kulüp içindeki bazı konuları değerlendirdi. Galatasaray'da yaşananların dışarıdan göründüğü gibi olmadığını öne süren Demirbay'ın “Her yer çok büyük patlar” ifadeleri dikkat çekti. Tecrübeli futbolcunun sözleri, sarı-kırmızılı camiada hangi gelişmelere işaret ettiği sorusunu gündeme taşıdı.
"DÜŞÜNDÜKLERİMİ SÖYLESEM HER YER ÇOK BÜYÜK PATLAR"
Yağız Sabuncuoğlu'nun, "Galatasaray ligi 4 senedir domine ediyor. Sence bunun temel sebebi ne?" sorusuna Kerem Demirbay'dan dikkat çeken bir yanıt geldi.
Demirbay, "Düşündüklerimi söylesem var ya, her yer çok büyük patlar. Takım arkadaşlarımı çok seviyorum ama dışarıdan göründüğü gibi değil" ifadelerini kullandı.
"ONU SÖYLEYEMEM, HERKES YUTUYOR"
Sabuncuoğlu'nun "Nasıl?" şeklindeki sorusuna ise Demirbay, "Onu söyleyemem. Herkes yutuyor, inan bana" yanıtını verdi.
Kerem Demirbay'ın Galatasaray'ın başarısının arka planına ilişkin sözleri sosyal medyada da büyük merak uyandırırken, futbolcunun hangi detayları kastettiği konusunda herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekti.
"İNŞALLAH MAÇI KAZANIRIZ..."
Kerem Demirbay, Galatasaray karşılaşması öncesinde eski takımına karşı duyduğu saygıyı da dile getirdi. Tecrübeli futbolcu, “Galatasaray karşısında inşallah maçı kazanırız. Çok zor, yani çok çok zor ama futbol bu. Benim Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra tekliflerim vardı, büyüklerden de. Ben onu yapamazdım. Adamlar bana saygı duymuş, seviyorlar. Çok zor maç olacak” ifadelerini kullandı.