Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan galibiyet konuşması!

Trendyol Süper Lig'in 2. Haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşan Fenerbahçe, zorlu deplasmanda Edin Dzeko ve Szymanski'nin golleriyle rakibini 2-0 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, devre arasında oyuncularıyla konuştuklarına değindi. Kartal, Fred'in sayılmayan golüyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

F5HABER F5HABER
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan galibiyet konuşması!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Samsunspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından konuştu. Kartal, taraftara ve zemine değinirken skordan dolayı da oyuncularını tebrik etti.

İşte Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın açıklamaları: 

"Maçtan önce de söyledim, futbol şehri Samsunspor'a bundan sonraki sezonda başarılar diliyorum. Ama maça çok iyi başlayamadık, bu kadar güzel bir atmosferde daha güzel bir zeminde oynamak isterdik. İlk 15 dakikada oyuna tutuk başlamamıza neden oldu. Ama yavaş yavaş oyunu ele aldık. Devre arasında konuştuk. Bugün kazandık. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Yeni transferlerimizin kalitesi, takıma katacakları belli. Bundan dolayı transfer ettik ama daha tam hazır değiller. Takımın seviyesine geldiklerinde oyun gücümüze katkı verecekler. İki oyuncuya kramp girdi. Tam anlamıyla hazır değiller. Zaman içerisinde oyuncularımızın seviyesini yükselttiğimiz zaman takıma daha çok katkı sağlayacaklarını düşünüyorum.

"Fred'in sayılmayan golünü izleyen arkadaşlar, 'Verilebilir de verilmeyebilir de' diyor. Hakemin takdirine bırakmak lazım, böyle karar verdiler. Çok da üstünde durmak istemiyorum."

SONRAKİ HABER