Demba Ba'dan Aykut Kocaman'a olay sözler! "Vücut dilini beğenmemiştim"

Süper Lig ekibi Başakşehir'in geçtiğimiz ay sözleşmesini sürpriz şekilde feshettiği Demba Ba, İngiliz basınını bomba açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu Aykut Kocaman ile görüşmesinden, ayrılık nedenine, oruç ve Fenerbahçe iddialarından futboldaki geleceğine kadar çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Demba Ba'nın gündem yaratacak o sözleri...

F5HABER F5HABER
Demba Ba'dan Aykut Kocaman'a olay sözler! "Vücut dilini beğenmemiştim"

Başakşehir, 23 Nisan günü sürpriz şekilde Senegalli santrforu Demba Ba ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Turuncu-lacivertli formamız altında 2019 yılından bu yana başarıyla oynayan ve gösterdiği performansla şampiyonluğumuzda önemli pay sahibi olan Demba Ba'nın sözleşmesi karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Şampiyon ailemizin unutulmaz parçalarından biri olan, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golümüzü atarak tarihe geçen Demba Ba'ya bugüne kadar vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz." denilmişti.

'Kulüp açısından doğru karar verdim'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa maçı öncesi Demba Ba'nın ayrılığı hakkında konuşmuştu. Kocaman, Demba Ba'yla ilgili "Hiçbir dönemde, hiçbir oyuncu için kararlar verdikten sonra bir şeyler söyleyen biri değilim. Neyi anlatayım burada? Oyuncu açısından da, kulüp açısından da doğru olacağını düşünerek her türlü kararı verdim. Sonuçların cemeresini de semeresini de çekeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

 

SONRAKİ HABER