Attila Szalai: Takımımla gurur duyuyorum

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, Sevilla maçının ardından konuştu. Takım arkadaşlarıyla gurur duyduğunu belirten Szalai, "İyi performans ortaya koyduk ama maalesef yeterli olmadı" dedi.

F5HABER F5HABER
Attila Szalai: Takımımla gurur duyuyorum

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla’ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, evinde oynadığı rövanş müsabakasını 1-0 kazanmasına rağmen turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, takım arkadaşlarıyla gurur duyduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

'Takımımla gurur duyuyorum'

"Rakibimiz ilk maçta iki gol attı, biz bugün bir gol attık. Düşüncelerimi ifade etmekte zorlanıyorum ama takımımla gurur duyuyorum. İyi performans ortaya koyduk ama maalesef yeterli olmadı. Bizlerin de iki golden daha fazla atmamız gerekiyordu, tur için. Maça hakimdik, maçı da kazandık. Çeyrek final için maalesef yeterli olmadı."

'Kafamızı kaldırmamız gerekiyor'

"Rakip buraya avantajlı geldi ve zamana oynadı. Bu futbolun parçası ama biz kendi oyunumuza odaklandık. Bundan etkilenmedik ama neticeden dolayı hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kafamızı kaldırmamız gerekiyor. Pazar günü önemli maç oynayacağız. Alanya maçından güzel bir netice ile dönmeyi planlıyoruz."

SONRAKİ HABER