Akhisar Belelediyespor Çağdaş'ı Aldı
SÜPER Lig’in yeni takımlarından Akhisar Belediyespor, Denizlisporlu Emin’den sonra Mersin İdmanyurdu’ndan stoper Çağdaş Atan’ı alarak ikinci transferini gerçekleştirdi.
Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Abone OlSÜPER Lig’in yeni takımlarından Akhisar Belediyespor, Denizlisporlu Emin’den sonra Mersin İdmanyurdu’ndan stoper Çağdaş Atan’ı alarak ikinci transferini gerçekleştirdi.
Akhisar’a gelerek yönetimle masaya oturan tecrübeli savunma oyuncusu, uzun bir görüşmenin ardından kendisini iki yıllığına yeşil-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Futbola Altay altyapısında başlayan, profesyonellikle Marmaris Belediyespor’da tanışan 32 yaşındaki futbolcu daha sonra Denizlispor, Beşiktaş, Trabzonspor, Almanya’da Energie Cotbus, İsviçre’de FC Basel ve son olarak Mersin İdmanyurdu’nda forma giydi.
2004 yılında Denizlispor’dan Beşiktaş’a transfer olduğunu hatırlatan deneyimli oyuncu, 8 yıl sonra Ege’ye dönmenin sevincini yaşadığını belirterek, "Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğime inanıyorum" dedi.