Siyasi isimlerden Kadir Topbaş için taziye mesajları

Bir süredir yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi gören eski İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, hayatını kaybetti.

Siyasi isimlerden Kadir Topbaş için taziye mesajları - Sayfa 1

Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş hayatını kaybetti. 

Uzun süredir hastanede koronavirüs tedavisi gören Kadir Topbaş 76 yaşındaydı. 

112
Siyasi isimlerden Kadir Topbaş için taziye mesajları - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telegram hesabından yaptığı paylaşımda Topbaş'ın ölümü üzerine şunları söyledi:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, kıymetli yol arkadaşımız Kadir Topbaş'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kadir Bey'i, İstanbul'a ve ülkemize kattıklarını unutmayacağız. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

212
Siyasi isimlerden Kadir Topbaş için taziye mesajları - Sayfa 3

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarından Kadir Topbaş’a vefatı nedeniyle Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" sözlerini kullandı.

312
Siyasi isimlerden Kadir Topbaş için taziye mesajları - Sayfa 4

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, hayatını kaybeden İBB eski Başkanı Kadir Topbaş için bir taziye mesajı yayınladı. 

Akşener paylaşımına "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, Covid-19 sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum..." notunu düştü

412