Valilik, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı ifadeye çağırdı

Afyonkarahisar'da Irak uyruklu bir kişinin spor salonu açma talebi üzerine gerekli evrakları tamamlamasına rağmen ruhsat alamadığı iddiası gündeme gelmişti. Valilik, bu iddialar üzerine CHP'li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın ifadesini istedi.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun. Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Valilik, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı ifadeye çağırdı

Afyonkarahisar Valiliği'nden kaynaklarına göre, Irak uyruklu şahıs, spor salonu açmak amacıyla belediyenin talep ettiği tüm belgeleri eksiksiz olarak teslim etti. Ancak, iddialara göre, belediye yetkilileri tarafından "İstersen ağzınla kuş tut, yine de bu dükkan açılmayacak, Burcu Hanım söz verdi, sözünü tutacak" denilerek ruhsat verilmedi.

Afyonkarahisar Valiliği, bu iddialar üzerine hızlı bir inceleme başlatarak, Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı ifadeye çağırdı.

Valilikten Başkan Köksal’a gelen resmi yazı da 6 Haziran 2024 gününe kadar ifade verilmesi gerektiğini aksi halde 'ifade vermemiş' sayılacağı ifade edildi.

Afyon
Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası
Yayın İlkeleri
Düzeltme Politikası
Doğrulama Politikası