NATO zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Vilnius'ta, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile görüştü. Litvanya'daki zirve kapsamında ikili temaslarına devam eden Erdoğan, akşam ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya gelecek, yarın Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ve İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile görüşecek.

F5HABER F5HABER
NATO zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde, ikili görüşmeler gerçekleştiriyor.

Zirve kapsamında ikili görüşmelerde de bulunan Erdoğan, şu ana kadar Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ve Sunak ile görüşmesinin ardından diğer liderler ile birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

NATO zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bugün ayrıca Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesi planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın da NATO Liderler Toplantısı'nın ikinci oturumu ile NATO-Ukrayna Komisyonu Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katılarak, katılımcılara hitap edecek.

NATO zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler - Resim : 2

Erdoğan'ın, yarın Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ve İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile ikili görüşme yapması, zirvenin tamamlanmasının ardından zirve alanında basın toplantısı düzenlemesi öngörülüyor.

NATO zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler - Resim : 3

SONRAKİ HABER