Murathan Mungan’dan İYİ Parti’ye "Maskeli Balo" davası

Yazar Murathan Mungan, yeni yayınlanan reklam filminde şarkısının izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle İYİ Parti’ye dava açacağını söyledi.

F5HABER F5HABER
Murathan Mungan’dan İYİ Parti’ye "Maskeli Balo" davası

Yazar Murathan Mungan, İYİ Parti’nin yeni yayınlanan “Maskeli balo” isimli reklamında şarkısının izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle dava açılacağını söyledi.

Mungan şöyle yazdı:

“‘Maskeli Balo’ adıyla bilinen şarkımın ruhunu, fikrini oluşturan dizelerimin bir siyasi parti tarafından rızam ve bilgim dışında kullanıldığını üzüntüyle öğrendim. Konuyla ilgili yarın Bişar Alınak & Partners tarafından dava açılacağını duyurmak isterim.”

İYİ Parti söz konusu reklam filmini X hesabından “Türk milletini seçeneksizliğe mahkûm eden bu maskeli balonun son bulması için; 31 Mart’ta sandıklara davetlisiniz!” notuyla paylaştı.

Videoda şu ifadelere yer verildi:

“22 yıllık maskeli balonun sahte yüzleri. Kapıların önünde ayrıdır ama ardında hep aynıdır yerleri. Milletin hakkını yerken hiç doymaz gözleri. Beslerler hep yalan sözleri. Kendilerinden başka yoktur dertleri. Söz konusu koltukları ise herkesle uzlaşır elleri. Hep kendilerine mecbur zannederler sizleri. Ama artık mecbur değilsiniz. Türk milletini seçeneksizliğe mahkûm eden bu maskeli baloyu bitirmek için 31 Mart’ta sandıklara davetlisiniz.”

SONRAKİ HABER