MHP'nin 55. kuruluş yıl dönümü: Bahçeli'den önemli açıklamalar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin Kuruluşunun 55. Yıl Dönümü Kutlama Etkinliği'nde konuşuyor. Bahçeli, "İlkelerimizden, vatan ve millet sevgimizden asla ödün vermedik" dedi.

F5HABER F5HABER
MHP'nin 55. kuruluş yıl dönümü: Bahçeli'den önemli açıklamalar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin Kuruluşunun 55. Yıl Dönümü Kutlama Etkinliği'nde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Tam bağımsız ve lider ülke Türkiye'nin tarih sahnesinde yerini alması için üzerimize ne düşüyorsa yapmanın peşindeyiz. Cumhuriyet'in yeni yüzyılı için tüm inanç ve kararlılığımızla çalışıyoruz. 21.yüzyılın ana meselesi adalet, huzur ve adil paylaşım arayışıdır.

İlkelerimizden, vatan ve millet sevgimizden asla ödün vermedik. Milli ve manevi değerlerin tamamını esas aldık.

2053 STRATEJİSİ!

2053'te lider ülke ve süper güç Türkiye stratejik hedefimiz. Türkiye küresel güç mertebesine hızla çıkacak. Türkiye oyun kurucu vasfıyla dünyanın refahına katkı verecek.

Güçlü MHP, güçlü Türkiye'dir. Gelecek asır Türkiye'nin asrıdır. 55 yıldır dilekteyiz, kalpteyiz, şehitlik anıtıyız. 55 yıldır dilimizden Asya'nın bozkırlarını hiç dilimizden düşürmedik.

BAHÇELİ'DEN TÜRK BİRLİĞİ MESAJI

Türk Birliği, bu yüzyıl içinde mutlaka gerçekleşecek. Partimizin yaşı 55 olsa da davamızın yaşı Türk milletiyle eşittir. 55 yıldır dava ve siyaset mücadelemizi sürdürüyoruz. Huzurlu ve güvenli bir liman arayanlar için tek çare Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı'dır. 

CHP'YE 'DEP' ELEŞTİRİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nden bir yol olmayacağı anlaşılmıştır. 6 Şubat 2024 tarihinde Çağlayan adliyesinde polis noktasına saldıran ve ölü geçirilen teröristlerin kimler tarafından savunulduğu ortadadır. 

AYM'YE SERT TEPKİ

Daha vahimi AYM'nin hak ihlali kararıdır. AYM hukuka savaş açmıştır. AYM haini haklı görmüş Türk polisi de hak öyle değil böyle olur diyerek gereğini yapmıştır. Ey vicdansızlar teröristin hakkı mı olur? AYM artık milli güvenlik sorunudur. AYM ya kapatılmalı ya da yeni baştan yapılandırılmalıdır.

DEM'lenmiş CHP'nin AYM'sini mevzi yapmasını dış bağlantılı bir operasyon olarak değerlendiriyoruz. Ülkemize bir operasyon çekilmektedir. Merkezi yönetimle uyumlu yerel yönetimler Türkiye'nin gücüne güç katacaktır. Cumhur İttifakı devlete, vatana, demokrasiye, milli kaynaklara ve demokrasiye sahip çıkacaktır. 

SONRAKİ HABER