Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ittifak yanıtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ittifak çağrısına "Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin.'' sözleriyle yanıt verdi.

F5HABER F5HABER
Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ittifak yanıtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Parti TBMM Grup Toplantısı çıkışında ittifak için herkese kapılarının açık olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Erdoğan. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun.''


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından Meclis'ten ayrılırken, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlamıştı.

"Cumhur İttifakı'na yeni partilerin katılması söz konusu olur mu? Bir çağrınız oldu, bu İYİ Parti'ye mi yönelikti?" sorusu üzerine Erdoğan, "Katılmak isteyen herkese kapımız açık. İYİ Parti de olabilir. Zaten diğerleri Cumhur İttifakı'nda belli. Ne kadar katılım güçlü olursa, ülkemizin menfaatine o denli hayırlı olur." ifadesini kullanmıştı.

SONRAKİ HABER