Mansur Yavaş'tan Sinan Oğan'a: Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı’na destek açıklayan Sinan Oğan’ı yalanladı, Oğan’ın Kılıçdaroğlu’ndan makam talep ettiğini söyledi.

F5HABER F5HABER
Mansur Yavaş'tan Sinan Oğan'a: Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklamasının ardından TRT’deki programa konuk oldu.

Burada açıklamalarda bulunan Oğan, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan talebi olmadığını iddia ederek, “Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebim olmadı. Seçimi kazanacağına dair hiçbir ikna edici bir şey kullanmadı” dedi.

Oğan’ın bu sözlerine Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş’tan yalanlama geldi. Oğan’ın Kılıçdaroğlu’ndan makam talep ettiğini belirten Yavaş şunları söyledi:

“Hayır @DrSinanOgan bey, Sn. @kilicdarogluk'dan makam talebiniz oldu. Hem de 'Tabanımı ikna etmek için kamuoyuna deklare edilmesi gerekir, aksi halde ikna edemem' dediniz. Cumhur İttifakı'ndan talebiniz olduğunu duymadık. Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz merak ediyorum.” 

'HİÇ GÖRÜŞMEMENİZ GEREKİRDİ'
Yavaş, yaptığı ikinci bir paylaşımda ise yine Sinan Oğan'ı etiketleyerek, "Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmeyi yaptığınızda TBMM'deki tablo belli olmuştu, böyle bir konuşma da gerçekleşmedi. Baştan bu kanaatte olsaydınız ve gerçekten istikrarı düşünseydiniz Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile hiç görüşmemeniz gerekirdi" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER