Mahir Ünal'dan HDP'ye: Hesabınız ağır olacak

Gara bölgesinde 13 Türk vatandaşının şehit edilmesine ilişkin HDP'nin yaptığı açıklamaya tepkiler sürüyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan da sert tepki geldi

F5HABER F5HABER
Mahir Ünal'dan HDP'ye: Hesabınız ağır olacak

10 Şubat'ta Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK terör örgütü tarafından kaçırılarak alıkonulan 13 yurttaş şehit edildi.

HDP'den konuyla ilgili 'Kimse sebep olduğu kan ve gözyaşını, HDP’ye dil uzatarak temizleyemez. 6 milyondan fazla oy almış partimize dil uzatmak, sarayın bol maaşlı medya kayyımı olan Fahrettin Altun'un boyunu aşmaktadır. Halkın gerçekleri bilmeye hakkı vardır. Hesap vereceksiniz' açıklaması geldi.

Bu açıklamaya önce İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan "Milletimiz sizden şehitlerimizin hesabını soracak. Sadece sizden değil sizinle birlikte yol yürüyenlerden de. PKK’nın kontrolünde olan bir şer odağıyla mücadele etmek benim asli görevimdir. Tehditleriniz bize sadece güç verir! Bu ülkeyi size böldürtmeyeceğiz. Ölümüne, ölümüne!" yanıtı geldi. 

AK PARTİ'DEN TEPKİ 

HDP'nin bu açıklamasına  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan da sert tepki geldi. Twitter hesabından HDP'nin açıklamasını retweet eden Ünal "Kan ve gözyaşının sebebi için eli kanlı efendilerinize bakın. Bu tehdit kimden geliyor biliyoruz. Size iradelerini emanet eden 6 milyon seçmen PKK’nın sözcüsü olmanız için size oy vermedi. Sizi de, sahiplerinizi de, onların sahiplerini de tanıyoruz. Hesabınız ağır olacak." dedi. 

SONRAKİ HABER