Fahrettin Altun'dan HDP'ye: Milletimiz sizden şehitlerimizin hesabını soracak

"Kimse sebep olduğu kan ve gözyaşını, HDP’ye dil uzatarak temizleyemez" diyen HDP'ye İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan "Milletimiz sizden şehitlerimizin hesabını soracak. Sadece sizden değil sizinle birlikte yol yürüyenlerden de. " yanıtı geldi.

F5HABER F5HABER
Fahrettin Altun'dan HDP'ye: Milletimiz sizden şehitlerimizin hesabını soracak

10 Şubat'ta Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK terör örgütü tarafından kaçırılarak alıkonulan 13 yurttaş şehit edildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un "HDP demek, PKK demektir. HDP, PKK'dan aldığı emirle hareket eden bir siyaset kuklasıdır" sözlerine bugün HDP'den  'Kimse sebep olduğu kan ve gözyaşını, HDP’ye dil uzatarak temizleyemez. 6 milyondan fazla oy almış partimize dil uzatmak, sarayın bol maaşlı medya kayyımı olan Fahrettin Altun'un boyunu aşmaktadır. Halkın gerçekleri bilmeye hakkı vardır. Hesap vereceksiniz' açıklaması geldi. 

ALTUN'DAN ÇOK SERT YANIT: BU ÜLKEYİ BÖLDÜRTMEYECEĞİZ. ÖLÜMÜNE ÖLÜMÜNE!

Bu açıklamaya yanıt çok sert oldu. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından HDP'ye seslenerek "Milletimiz sizden şehitlerimizin hesabını soracak. Sadece sizden değil sizinle birlikte yol yürüyenlerden de. PKK’nın kontrolünde olan bir şer odağıyla mücadele etmek benim asli görevimdir. Tehditleriniz bize sadece güç verir! Bu ülkeyi size böldürtmeyeceğiz. Ölümüne, ölümüne!" dedi. 

SONRAKİ HABER