için kaldı

Erdoğan: İspatlayamazsan namertsin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nı eleştirerek ''Ortada masa falan da kalmadı artık. Muhalefet cenahında ortalık toz duman.'' dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da sert tepki gösteren Erdoğan ''Bizim terör örgütleri ile temsilcileri ile herhangi bir yerde herhangi bir görüşme yaptığımızı ispatlayamazsan namertsin.'' diye konuştu.

F5HABER F5HABER
Erdoğan: İspatlayamazsan namertsin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması''nda konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

''Pazar günü inşallah milletimiz 14 Mayıs'ın adeta tamamlayıcısı konumunda olan bu tarihi farklı bir oranla bu kardeşinize tevdi edecektir diye inanıyorum. Milletimiz parlamentoda tercihini 323 milletvekili ile Cumhur İttifakı'ndan yana yaptı. Bu ne demek? Yani Millet İttifakı olarak sizin parlamentoda yasama olarak herhangi bir şey yapma şansınız yok. Milletimiz mıhalefet ve tüm dünyaya da çok net mesajlar göndermiştir. Ülkemizi tekrar koalisyon günlerine döndürme önerilerine hayır diyerek cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine yeniden güven oyu vermiştir. Terör örgütleri ile gizli açık iş tutanlara gönlünün kapalı olduğunu sandıkta göstermiştir.

KILIÇDAROĞLU'NA TERÖR TEPKİSİ: İSPATLAYAMAZSAN NAMERTSİN

Sayın Kılıçdaroğlu TRT'deki açıklamasında bizim terör örgütleri ile görüşmeler yaptığımızdan bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlayamazsan namertsin. Bizim terör örgütleri ile temsilcileri ile herhangi bir yerde herhangi bir görüşme yaptığımızı ispatlayamazsan namertsin. Biz terör örgütleri ile görüşme değil onları inlerinde vurmakla görevli olduk. Sen Kandil'den aldığın talimatla bunların odalarına gidip görüşmeler yapıyorsun. 

''ŞÖHRET OLMAK İSTİYORSUN''

Utanmadan sıkılmadan bizi televizyona davet ediyorsun. Senin derdin başka. Şöhret olmak istiyorsun senin yalan şöhretin yeter.

''ORTADA MASA FALAN KALMADI''

Ortada masa falan da kalmadı artık nereye vuracaksın? Kendi partilileri dahil kimsenin bu kişiyi taşıyacak mecali kalmadı.Muhalefet cenahında ortalık toz duman. Pazar günü seçimlerinde ardından Kılıçdaroğlu'nun çektiği eziyete milletçe son vereceğiz. 15 seçim bizimle yarışa girdin hepsini kaybettin.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

''BAY BAY KEMAL SANA DELİKLİ 2,5 KURUŞ BİLE VERMEZLER''

Sandıklarda şu anda özellikle Cumhur İttifakı'na oy verenlere karşı nasıl saldırdıklarını duyuyorsunuz görüyorsunuz herhalde. Bay Bay Kemal 300 milyar doları Londra'daki tefecilerden alıp getirecekmiş. Böyle de yalan mı olur? Yetti artık bıktık. Londra'nın tefecilerinden bunlar olsa olsa esrar eroin kaçakçılarıdır. Bay Bay Kemal sana delikli 2,5 kuruş bile vermezler göndermezler.

''SURİYE'DE BRİKET EVLER YAPTIK''

Suriye'de briket evler yaptık. Ayrıca Katar destekli Suriye'de 1 milyon mülteci alabilecek konutlar yapma çalışmaları devam ediyor.''

SONRAKİ HABER