Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talihsiz bir paylaşımdı keşke yapmasaydı ona düşmezdi

AK Parti grup toplantısında konuşan ve ardından gazetecilere açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, soru üzerine AYM Üyesi Engin Yıldırım'ın "Işıklar yanıyor" paylaşımına değindi. Erdoğan, "Talihsiz bir paylaşımdı keşke yapmasaydı ona düşmezdi. AYM üyesinin böyle bir sürecin içerisinde farklı bir şekilde yer alması adete siyasete soyunması." dedi.

F5HABER F5HABER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Talihsiz bir paylaşımdı keşke yapmasaydı ona düşmezdi

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'deki doğalgaz sahasında yeni rezervin cumartesi günü açıklanacağını söyledi. Türk Tabipleri Birliği'ne tepki gösteren Erdoğan, 'çoklu baro' benzeri bir model üzerinde çalışma yapılacağını dile getirdi.

"TALİHSİZ BİR PAYLAŞIMDI"

Toplantı sonrası gazetecilere açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, soru üzerine AYM Üyesi Engin Yıldırım'ın "Işıklar yanıyor" paylaşımına değindi.

Erdoğan, "Burada özellikle bireysel bir tweet olarak değerlendirmek doğru olmaz. Çalışıyoruz, ışıklarımız yanıyor ifadesiyle bir bütünü ifade eden kollektif yapıyı ifade eden bir yaklaşım söz konusu. Talihsiz bir paylaşımdı keşke yapmasaydı. Kaldı ki bir üyenin üzerine böyle bir şey düşmezdi. AYM üyesinin böyle bir sürecin içerisinde farklı bir şekilde yer alması adete siyasete soyunması... Çok arzu ediyorsan siyasete girersin bunu ve daha ötesini de söyleyebilirsin" diye konuştu.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARI

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamasıyla yeniden gündeme gelen erken seçim tartışmaları için ise Erdoğan, "Vakti saati bellidir, Haziran 2023" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER