Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli'yi ziyaret etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı ortağı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kabul etti. İkilinin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Türkmenistan ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, Bahçeli'ye olan ziyarete de değindi.

F5HABER F5HABER
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli'yi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Türkmenbeyi Caddesi'ndeki evinde gerçekleşen görüşme saat 16.10'da başladı. Erdoğan-Bahçeli görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. Buradaki açıklamalarında Bahçeli ile görüşmesine de değindi.

"Etraflıca bir çok konuyu görüştük"

Cumhur ittifakı olarak Devlet bey ile etraflıca bir çok konuyu görüştük. Tabi şu bir gerçek ikimizin oyu parlametoda Anayasa değişikliğine yeterli değil. Bu konularla ilgili olarak gerek başörtü meselesi gerek aile konusu bu konularda Anayasa değişikliği hususunda parlemontada diğer partilerin destek vermesi işimizi kolay kılacaktır. Temennimiz odur ki Parlamentodaki diğer partilerin vereceği destekle anayasa değişikliğini yapabilecek sayıya ulaşalım.

Cumhur İttifakı'nın iki lideri en son Beştepe'de görüşmüştü. 9 Kasım'daki görüşmede siyasetin gündemindeki konuları değerlendiren iki isim başörtüsüne anayasal güvence getirecek teklifi ele almış, önümüzdeki dönemde Cumhur İttifakı'nın atacağı adımlarla ilgili de görüş alışverişinde bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli'yi ziyaret etti - Resim : 2

 

 

SONRAKİ HABER