Besim Dutlulu AK Parti'ye katılacak mı? İlk açıklama geldi
Özgür Özel'in de memleketi olan Manisa'da gündem belediye başkanının AK Parti'ye geçip geçmeyeceği meselesi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, AK Parti'ye katılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi. Dutlulu, AK Partili isimlerle zaman zaman görüştüğünü ancak parti değişikliği konusunda resmi bir görüşme yapmadığını söyledi.
F5Haber - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, düzenlediği aylık olağan basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
'SOHBET EDİYORUZ ANCAK RESMİ BİR GÖRÜŞME YAPMADIK'
Son dönemde gündeme gelen AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin gelen soruya yanıt veren Dutlulu, AK Partili isimlerle zaman zaman sohbet ettiklerini ancak parti değişikliğine yönelik herhangi bir resmî görüşme yapmadıklarını belirtti.
Görev süresi boyunca Manisa için çalışmaya devam edeceğini ifade eden Dutlulu, "Benim bir yere gitmek gibi bir derdim yok. Şu anda tek derdim Manisa'ya hizmet etmek. Önümüzde yaklaşık iki buçuk yıllık bir görev süresi var. Bu süre içerisinde projelerimizi hayata geçirmek, başladığımız işleri tamamlamak istiyoruz" dedi.
Siyasi görüş ayrımı yapmadan tüm vatandaşlara hizmet etmeyi sürdüreceğini vurgulayan Dutlulu, AK Parti, MHP ve diğer siyasi partilere oy veren vatandaşların desteğini önemsediklerini ifade etti.