Ahmet Hakan’dan sürpriz üçlü: Babacan dönüş yapar, İmamoğlu mesajını siler, Yavaş şaşırtır!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında üç olası siyasi gelişmeyi gündeme taşıdı. Babacan’ın AK Parti’ye dönüş ihtimali, İmamoğlu’nun Nobel mesajını silmesi ve Mansur Yavaş’tan beklenmedik bir hamle ihtimali dikkat çekti.

F5HABER F5HABER
Ahmet Hakan’dan sürpriz üçlü: Babacan dönüş yapar, İmamoğlu mesajını siler, Yavaş şaşırtır!

Gazeteci ve köşe yazarı Ahmet Hakan, 13 Ekim tarihli Hürriyet yazısında üç çarpıcı siyasi senaryoyu gündeme taşıdı. “Üç vakte kadar şu üç şey olabilir” diyerek başladığı yazısında, hem muhalefet hem iktidar cephesini ilgilendiren dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Hakan'ın bugün Hürriyet'teki köşe yazısında şu ifadeler yer aldı:

"Üç vakte kadar şu üç şey olabilir.

BİR: Ekrem İmamoğlu, Nobel Barış Ödülü alan Amerikan müdahalesi taraftarı Venezüelalı muhalife yönelik yayınladığı kutlama mesajını silebilir.

İKİ: Ali Babacan, DEVA Partisi’ni kapatarak Muharrem İnce’nin CHP’ye dönmesi gibi AK Parti’ye dönebilir.

ÜÇ: Mansur Yavaş, herkesi şaşırtan, siyaset dünyasını allak bullak eden siyasi bir hamleyle kamuoyunun gündemine gelebilir."

SONRAKİ HABER