Simpsonlar ABD Kongresi'nin istila edileceğini de bildi! İşte korkutan The Simpsons kehanetleri

Simpsonlar ABD'de yaşanan olayları 'tahmin ettiği' ortaya çıktı. 2 Kasım seçimlerinde koltuğu Joe Biden’a kaptıran ABD Başkanı Donald Trump’ın destekçiler kongre binasını bastı. Yaşanan bu olayın Simpsonslar da gösterildiği ortaya çıktı. The Simpsons, ABD Kongresi'nin istila edeceğini de ekranlara taşımış. İşte The Simpsons kehanetleri ve istila görüntüleri..

Simpsonlar ABD Kongresi'nin istila edileceğini de bildi! İşte korkutan The Simpsons kehanetleri - Sayfa 1

The Simpsons, yine kehanetleriyle olay oldu. Geleceği bilen çizgi film olarak adlandırılan Simpsons, son olarak ABD'dek Kongre baskınını da bildi..

Kongre binasına giren, üstü çıplak, kafasında bir miğfer olan göstericinin görüntüsü ile yine Sipmsonlar'da üzerinde "Vali" yazan bir kuşak taşıyan miğferli adamın yan yana görüntüsü, sosyal medyada en çok paylaşılan görseller arasına girdi.
 

125
Simpsonlar ABD Kongresi'nin istila edileceğini de bildi! İşte korkutan The Simpsons kehanetleri - Sayfa 2

Kongre binasına giren yağmacılardan kürsü çalan adamın fotoğrafı ile Homer Sipmson'ın heykel çaldığı sahneden bir kare oldu..

225
Simpsonlar ABD Kongresi'nin istila edileceğini de bildi! İşte korkutan The Simpsons kehanetleri - Sayfa 3

Kongre binasına giren yağmacılardan kürsü çalan adamın fotoğrafı ile Homer Sipmson'ın heykel çaldığı sahneden bir kare oldu.. ABD'de "iç savaş 2021" etketiyle atılan tweet'lerde, Simpsonlar dizisinde 20 Ocak 2021'de Homer Simpson'ın bir evin çatısında elinde silahla beklediği hali paylaşıldı. 20 Ocak ayrıca Trump'ın başkanlığı Joe Biden'a teslim edeceği gün.
 

325
Simpsonlar ABD Kongresi'nin istila edileceğini de bildi! İşte korkutan The Simpsons kehanetleri - Sayfa 4

Ayrıca Kongre binasına giren, üstü çıplak, kafasında bir miğfer olan göstericinin görüntüsü ile yine Sipmsonlar'da üzerinde "Vali" yazan bir kuşak taşıyan miğferli adamın yan yana görüntüsü, sosyal medyada en çok paylaşılan görseller arasına girdi.

 
 

425