Sıfır otomobil fiyatlarında büyük fırsat! Faizi sıfırlayıp 56 bin lira indirim yaptılar

Otomobil markaları yılın son kampanyasını yaptı. Otomotiv markaları faiz, takas desteği ve lansman fiyatı kampanyalarıyla 56 bin liraya kadar indirim yaptı. Bazıları sıfır faiz avantajını sunarken bazıları da vadeyi uzatıp faizi düşük tutmaya çalıştı. Peki hangi otomobil markalarında kampanya var? Hangi sıfır otomobil kaç liradan satılıyor? İşte Peugeot, Opel, Kia, Fiat, Honda, Volkswagen 2021 Nisan ayı sıfır araç kampanyaları..

Sıfır otomobil fiyatlarında büyük fırsat! Faizi sıfırlayıp 56 bin lira indirim yaptılar - Sayfa 1

Koronavirüs salgını otomotiv sektörünü de etkiledi. Pandemi süreci, bireysel araç kullanma eğiliminin tavan yapmasına neden oldu. Toplu taşımaya olan talep de azaldı. Bu bakımdan sektördeki talepte hareketlilik yaşandı.   İkinci el araba satın almayı planlayanlar istenen yüksek fiyatlar karşısında geri adım atıyor.

115
Sıfır otomobil fiyatlarında büyük fırsat! Faizi sıfırlayıp 56 bin lira indirim yaptılar - Sayfa 2

Sıfır otomobile yönelen vatandaş güncel kampanyaları ve otomobil fiyatlarını yakından takip ediyor.

215
Sıfır otomobil fiyatlarında büyük fırsat! Faizi sıfırlayıp 56 bin lira indirim yaptılar - Sayfa 3

Ancak son günlerde yaşanan faiz artışı ve yükselen döviz kurları otomobil fiyatlarını tekrar yükselişe geçirecekmiş gibi görünüyor. Ancak sektörü bekleyen önemli gelişmelerden biride; yaşanması muhtemel olan mikro çip krizi.

315
Sıfır otomobil fiyatlarında büyük fırsat! Faizi sıfırlayıp 56 bin lira indirim yaptılar - Sayfa 4

Tüm bunlardan dolayı nisan ayında gelecek zamlardan endişelenen tüketiciler mart ayında alımlarını öne çektiler. Ancak nisanda da kampanyaların da etkisiyle satışların hareketli geçmesi bekleniyor. Aylık satış öngörüsü 80 binlerin üzerinde bulunuyor.

415