Show TV’de Baba kasırgası başladı! O konuştu herkes sustu

Show TV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi "Baba" reyting savaşında 'Ben de varım' dedi. Salı akşamı yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerden tam puan alarak yayın hayatına başlayan dizi için sosyal medyada “Hayranlıkla, gözümü kırpmadan izledim” yorumları yapıldı. İlk bölümünün reyting karnesi ve dizinin detaylarına gelin birlikte bakalım.

Show TV’de Baba kasırgası başladı! O konuştu herkes sustu - Sayfa 1

Geçtiğimiz hafta Salı günü ilk bölümü yayınlanan Baba, izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Dizinin ikinci bölümü için de heyecan dorukta!

Dizinin  yayınlanan tanıtım fragmanı da yine nefesleri kesti.

 Show  Baba TV 1. Bölüm Tek Parça Full İzle

148
Show TV’de Baba kasırgası başladı! O konuştu herkes sustu - Sayfa 2

Haluk Bilginer ve Tolgahan Sarıtaş'ın başrolü paylaştığı Baba dizisi; oyunculukları, senaryosu, ve hikâyesiyle başarılı olmak için gün saymadı, çıktı ve Türkiye'yi hayran bıraktı.

Baba 2. Bölüm Fragman
 

248
Show TV’de Baba kasırgası başladı! O konuştu herkes sustu - Sayfa 3

Sezonun tam ortasında bir nefes almak isteyenlerin durup beklediği 'Baba', Show TV ekranındaki ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. 'Baba', ilk bölümde yer alan duygu dolu sahnelerle izleyicileri kendisine bağladı.

348
Show TV’de Baba kasırgası başladı! O konuştu herkes sustu - Sayfa 4

Senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın yazdığı, Çağrı Bayrak’ın yönettiği Baba dizisinin ilk bölümünde izleyici sert hikayenin sadece tadına baktı. Önümüzdeki bölümler ise çok daha büyük olayların yaşanacağı muhteşem bir ziyafete dönüşecek.

448