Show TV Üç Kuruş dizisi ile ilgili kararı verdi; Çok erken oldu

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana adından çok sık söz ettiren Üç Kuruş dizisi sezona bomba gibi bir giriş yaparak seyircinin ilgisini çekmeyi başardı. Üç Kuruş 10. Bölüm beklenirken ortaya çıkan detay ise herkesi şaşkına çevirdi.

Show TV Üç Kuruş dizisi ile ilgili kararı verdi; Çok erken oldu - Sayfa 1

Pazartesi akşamlarının iddialı dizileri arasında yer alan Üç Kuruş dizisi her bölümde seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dizinin hayranları bir süredir Üç Kuruş yeni bölümü beklerken bir ayrıntı herkesi oldukça sinirlendirmiş durumda.

111
Show TV Üç Kuruş dizisi ile ilgili kararı verdi; Çok erken oldu - Sayfa 2

Uraz KaygılaroğluEkin KoçNesrin CavadzadeAslıhan MalboraCihan Canova ve Nursel Köse gibi başarılı isimleri rol aldığı Üç Kuruş dizisinde seyircinin canını bir hayli sıkan o detayı sizler için araştırdık.

211
Show TV Üç Kuruş dizisi ile ilgili kararı verdi; Çok erken oldu - Sayfa 3

Alparslan Büyük Selçuklu ve Yasak Elma dizilerini takip eden ve pazartesi akşamlarının en çok izlenen üçüncü dizisi konumundaki Üç Kuruş dizisinin yeni bölümünün yine yayınlanmayacağı ortaya çıktı.

311
Show TV Üç Kuruş dizisi ile ilgili kararı verdi; Çok erken oldu - Sayfa 4

Üç Kuruş dizisinin yeni bölümünün 10 Ocak Pazartesi akşamı ekranda olacağını bekleyen seyirci büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

411