Şeyma Subaşı'nın 165 bin liralık kombini!

Şıklığı için paradan hiç kaçmayan Şeyma Subaşı , sık sık giydiği kıyafetlerin fiyatlarıyla gündeme geliyor. Kıyafete adeta servet harcayan Şeyma Subaşı, üzerindekilerinin fiyatına çok şaşıracaksınız.

Şeyma Subaşı'nın 165 bin liralık kombini! - Sayfa 1

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın saati, askılı elbisesi ve topuklu ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı.

Burnundan estetik operasyon geçirdiği için Instagram paylaşımlarına ara verdiği konuşulan Şeyma Subaşı'nın, burun ameliyatı sonrası hastanelik olduğu iddia edilmişti. 

Şeyma Subaşı'nın 165 bin liralık kombini! - Sayfa 2

Senelerdir Instagramda aktif olarak kullanan fenomen, "zor günler geçirdiği" yönündeki haberleri yalanlamışı ve sosyal medya detoksu yaptığını belirtmişti.

'SEVGİLİMLE EŞSİZ ANLAR YAŞADIM'
 Bir haftalık aranın ardından Instagram'a geri dönen Subaşı Subaşı, "Uzun zamandır yapmak istediğim sosyal medya detoksunu sonunda gerçekleştirdim. Size motivasyon ve ilham veren tüm paylaşımlara bana iyi gelen bir periyotta devam etme kararı aldım" ifadelerini kullanmıştı.

Şeyma Subaşı'nın 165 bin liralık kombini! - Sayfa 3

Üç milyon takipçisi bulunan Subaşı, "Bol bol günlük yazdım, normalde yaptığım meditasyon süresini uzattım, bol bol dua ettim, kendimle daha fazla vakit geçirdim, bana 'motivator' demeye başlayan erkek arkadaşımla her zaman olduğu gibi eşsiz anlar yaşadım. Kız arkadaslarimla uzun bir seyahat öncesi daha fazla zaman gecirdim ve tabii ki partiledim" açıklamasını yapmıştı.

 

Şeyma Subaşı'nın 165 bin liralık kombini! - Sayfa 4

Özel hayatı ve iddialı paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren 30 yaşındaki sosyal medya fenomen, siyah mini elbisesi ile yeni karelerini yayınladı.