Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi evleniyor

Şeyma Subaşı magazin gündeminden düşmüyor. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Subaşı bir dargın bir barışık olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda düğün hazırlıkları yaparken Meedo'dan ayrılmış ve "barışmayacağız" demişti. Sosyal medya fenomeni Instagram hesabından düğün davetiyesini paylaşarak bakın hangi sözleri yazdı.

Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi evleniyor - Sayfa 1

Şeyma Subaşı ile Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, ilişkilerini bir dargın bir barışık yaşıyor. Şeyma Subaşı, Mart 2022'de Alsaloussi'den ayrıldığını duyurmuştu. Subaşı, "Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" açıklamasını yapmıştı. Ancak yeniden bir araya gelen ikili, birlikteliklerine bir şans daha vermişti.

113
Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi evleniyor - Sayfa 2

"KARIN OLMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Aşkları tam gaz devam eden Subaşı ile Alsaloussi, yeniden evlilik kararı aldı. Geçtiğimiz hafta Mohammed Alsaloussi ile çekilen fotoğrafını "Karın olmak için sabırsızlanıyorum" notuyla yayınlayan Subaşı, bu sefer düğün davetiyesini paylaştı. 

213
Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi evleniyor - Sayfa 3

"MUTLULUĞUNU ARTIK PAYLAŞMA ŞEYMA"

"Mutluluğunu artık sosyal medya hesabından paylaşma Şeyma" diye kendini uyaran Subaşı, "Mutluluk bir seçimdir ve ben bu şekilde çok mutluyum. Bazen de onları paylaşırım. Her neyse ben çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

313
Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi evleniyor - Sayfa 4

Öte yandan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin çalkantılı aşkı magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu.

413