Serkan Kaya, Seren Serengil birbirine girdi: Haddini, edebini bil

Bir düğünde karşılaşan Seren Serengil ve Serkan Kaya oturdukları masada gerginlik yaşadı. Sosyal medya hesaplarından birbirlerine demediklerini bırakmayan ikili işi mahkemeye taşıyacak. Seren Serengil Serkan Kaya'nın kolunu sıkıp kendisini tehdit ettiğini ve şikayetçi olacağını söylerken Kaya da "Haddini, edebini bil" diyerek tepki gösterdi.

Serkan Kaya, Seren Serengil birbirine girdi: Haddini, edebini bil - Sayfa 1

Seren Serengil, 2-3 yıl önce "Her şeyi İbrahim Tatlıses" benziyor diye eleştirdiği Serkan Kaya ile 7-8 ay önce Ankara'da bir düğünde karşılaştı. 

113
Serkan Kaya, Seren Serengil birbirine girdi: Haddini, edebini bil - Sayfa 2

Aynı masaya oturan ve aralarında gerginlik çıkan ikili, Arto'nun Kaya'yı eleştirmesiyle iyice gerildi. Kaya'nın kolunu sıkıp kendisini tehdit ettiğini söyleyen Serengil, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda şikayetçi olacağını belirtti.

213
Serkan Kaya, Seren Serengil birbirine girdi: Haddini, edebini bil - Sayfa 3

"HADDİNİ BİL SEREN SERENGİL"
Instagram hesabından bir video paylaşan Serkan Kaya, Seren Serengil ile aylar önce yaşadığı tartışmayı şu şekilde anlattı: 

Serkan Kaya'nın açıklamalarını izlemek için tıklayın

313
Serkan Kaya, Seren Serengil birbirine girdi: Haddini, edebini bil - Sayfa 4

 "Bir arkadaş var bana kafayı takmış. Ne iş yaptığını dahi bilmiyorum. Beni ustalarımla kıyaslıyor. Haddini çok aştın S.S.. Senin baban çok kıymetliydi ama öyle bir babadan böyle bir evlat. Ailene karşı belki iyisindir ama sanat camiasına çok gaddarsın. Babandan ötürü gazetelerde ve televizyonlarda yer almışsın ama senin hiçbir fonksiyonun yok. 1-2 tane film çekmişsin ama oyunculuğun berbat."

413