Seren Serengil’den Hadise’ye hodri meydan; “Yasak aşkı ispatlarım” dedi gündemi sarstı

Mehmet Dinçerler ile birlikteliğinin ilk gününden bu yana magazin gündeminden düşmeyen Hadise, boşandıktan sonra da konuşulmaya devam ediyor. Daha önce Beyaz TV ekranlarında ortaya atılan Hadise ile Rıza Zarrab’ın bir dönem yasak aşk iddiası yeniden gündeme gelince ünlü şarkıcı Hadise dava açtığını duyurmuştu. Bu haber üzerine çılgına dönen Seren Serengil ikilinin yasak aşkını ispatlayabileceğini belirterek Hadise’ye hodri meydan dedi. Haydi gelin tüm detayları birlikte inceleyelim…

Seren Serengil’den Hadise’ye hodri meydan; “Yasak aşkı ispatlarım” dedi gündemi sarstı - Sayfa 1

Güzelliği ve sesiyle ünlenen Hadise şimdilerde özel hayatı ile ilgili konuşuluyor. Geçtiğimiz ay eşi Mehmet Dinçerler’den olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcının adı gündemden düşmüyor. Daha önce Beyaz Tv’de Ebru Gündeş’in eski kocası Rıza Zarrab ile bir dönem adı yasak aşk dedikodularına karışan Hadise iddiaların ardından dava açmıştı. Hadise’nin bu hamlesi Seren Serengil’i yeniden kışkırttı. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Hadise’ye resmen ateş püskürdü.

117
Seren Serengil’den Hadise’ye hodri meydan; “Yasak aşkı ispatlarım” dedi gündemi sarstı - Sayfa 2

Geçtiğimiz nisan ayında Mehmet Dinçerler’den boşanan Hadise günlerce konuşuldu. Evlilik öncesi istenmeyen gelin ilan edilen ünlü sanatçı boşanırken de gündeme geldi. Hepimizin hatırladığı gibi Hadise’nin bir dönem O Ses Türkiye yarışmasında yakın arkadaşı olan Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti.

217
Seren Serengil’den Hadise’ye hodri meydan; “Yasak aşkı ispatlarım” dedi gündemi sarstı - Sayfa 3

Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Seren Serengil ve Arto geçtiğimiz günlerde UNICEF Türkiye Çocuk Hakları Savunucusu olan Hadise'nin hakkındaki açıklamalar resmen gündeme bomba gibi düşmüştü.  

317
Seren Serengil’den Hadise’ye hodri meydan; “Yasak aşkı ispatlarım” dedi gündemi sarstı - Sayfa 4

Seren Serengil, Hadise'nin Ebru Gündeş'in kız çocuğunu sevip sonrasında babasıyla birlikte olmasından dolayı doğru UNICEF Türkiye Çocuk Hakları Savunucusu için doğru bir isim olmadığını söyledi. Ardından yine sunucu Arto'nun da metres sözü ortalığı karıştırmıştı.

417