Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra bugün boşanıyor!

Görkemli bir düğünle evlenerek dünyaevine giren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, sürpriz bir şekilde boşanmaya karar verdi. Bugün gerçekleşecek olan boşanmada mal paylaşımı ve ortaklığın detayları da belli oldu.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra bugün boşanıyor! - Sayfa 1

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini noktalama kararı aldı. İkili, bugün Beykoz Adliyesi’nde görülecek dava sonrası boşanacak. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldığı ifade edildi.

113
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra bugün boşanıyor! - Sayfa 2

İddialar arasında çiftin, boşanmasına Çıra’nın ihanetinin neden olduğu yer alıyor. Ciğerci ise “Gökhan ile yollarımızı ayırıyoruz. Anlaşmalı şekilde boşanacağız” açıklamasını yaptı.
 

213
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra bugün boşanıyor! - Sayfa 3

Hürriyet'in haberine göre; ikili, Bodrum’daki iki evini bölüşecek ve kozmetik şirketindeki ortaklıklarını devam ettirecek. Gökhan Çıra’nın 120 milyon TL alacağı iddiasının ise doğru olmadığı öğrenildi.

313
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra bugün boşanıyor! - Sayfa 4

Şirket üzerine kayıtlı milyonluk lüks araçların, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın ortak malı olarak kalmasına karar verdikleri öne sürüldü.
 

413