Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra boşandı

2019 yılında nikah masasına oturan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, boşandı. İki yıllık evlilikleri biten çift, duruşma sonrası yaptıkları ortak açıklamada, "Biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık" ifadelerine yer verdi

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra boşandı - Sayfa 1

2019'da dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu Gökhan Çıra'nın evliliği 15 dakikada sona erdi. Çift, anlaşmalı olarak boşandı. İkili, Beykoz Adliyesi'ne birlikte geldi.

"HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN"

Ciğerci, çıkışta gazetecilerin sorularına, "Herkes için hayırlı olsun." şeklinde yanıt verdi. Selin Ciğerci ile Çıra, ardından farklı araçlara binerek, adliyeden ayrıldı.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra boşandı - Sayfa 2

"BU İLİŞKİYİ DEVAM ETTİRMEYİ BAŞARAMADIK"

İkili, duruşma sonrası konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayınladı:

Biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki biz aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz...

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra boşandı - Sayfa 3

"İHANET" İDDİASI

Geçtiğimiz sene de Selin Ciğerci ve futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın ihanet gerekçesiyle boşanacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ciğerci'nin, sunucu Melisa Emirbayer ile eşinin ilişkisini öğrenince; genç kadının evine bıçakla gidip, yüzüne kezzap atmakla tehdit edip, şiddet uyguladığını öne sürülmüştü.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra boşandı - Sayfa 4

"İFTİRA ATIYORLAR"

Selin Ciğerci, "Kimseyle uğraşmadım ben. İftira atıyorlar. Biri çıkıyor 'Anne olamayacaksın' diyor, biri 'Cinsiyet değiştirdin' diyor. Biri de 'Aldatılması normal' deyip, yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya! Herkes kendi ahlakına, geçmişine baksın!" demişti.