Sektörü BYD'nin kampanyası karıştırdı; 289 bin TL'ye kadar fiyatları geri çekti!

Cherry, KIA ve Nissan gibi SUV üreticilerini tedirgin eden BYD, fiyatları dibe çekti. SAIC-GM-Wuling ortaklığı beraberinde indirimi getirdi. Dev kampanya başladı. Wuling Bingo 9960 dolara kadar geri çekildi. İşte 2024 BYD Şubat fiyat listesi...

Sektörü BYD'nin kampanyası karıştırdı; 289 bin TL'ye kadar fiyatları geri çekti! - Sayfa 1

Şubat ayında peşi sıra gelen kampanyalara BYD'de katıldı. Çinli otomotiv üreticisi BYD, geçtiğimiz aylarda Türkiye piyasasına girmişti. Elektrikli araç sektöründe ses getirmeyi başaran BYD, yeni bir kampanyayle otomobil tutkunlarının sınırlarını zorluyor. Çünkü SAIC-GM-Wuling ortaklığıyla fiyatlar 289 bin TL'ye kadar geri çekildi. Bu fırsatın kısa bir süreliğine geçerli olacağı aşikar. İşte karşınızda 2024 Şubat ayı BYD fiyatları...

114
Sektörü BYD'nin kampanyası karıştırdı; 289 bin TL'ye kadar fiyatları geri çekti! - Sayfa 2

Otomotiv sektörü son zamanlarda oldukça dinamik bir dönemden geçiyor ve gelişmeler hızla devam ediyor. Bu süreçte, markalar arasındaki rekabet de hız kesmeden sürüyor. Farklı kampanyalar ve indirimlerle rekabet daha da kızışıyor. Son olarak, SAIC-GM-Wuling ortaklığı da bu rekabet ortamında önemli bir adım attı ve Wuling Bingo modelinde şaşırtıcı bir fiyat indirimi gerçekleştirdi.

214
Sektörü BYD'nin kampanyası karıştırdı; 289 bin TL'ye kadar fiyatları geri çekti! - Sayfa 3

Çin otomobil pazarında sıkı rekabetin olduğu bu süreçte, SAIC-GM-Wuling (SGMW) iştiraki, satış politikalarını kuvvetlendirmek adına Wuling Bingo modelinde mühim bir fiyat indirimi yaptı. Bu hususi indirim kampanyası, Çin Yeni Yılı'na özel olarak sunuldu ve 31 Mart'a kadar geçerli olacak. Farklı donanım seviyelerinde gerçekleştirilen indirimlerle beraber bazı modellerin fiyatlarında 1125 dolarlık düşüşler sağlandı.

314
Sektörü BYD'nin kampanyası karıştırdı; 289 bin TL'ye kadar fiyatları geri çekti! - Sayfa 4

REKABETİ KIZIŞTIRACAK BYD HAMLESİ

Karar.com'da paylaşılan habere göre, Wuling Bingo, SGMW tarafından geçtiğimiz yıl Mart ayında piyasaya sürülen ve BYD Martı modeline rakip olarak konumlandırılan modern bir şehir otomobili. Bu küçük hatchback, piyasaya sürüldüğü günden bu yana önemli bir satış başarısı elde etti ve ayda 20.000'in üzerinde satış rakamına ulaştı. Ancak, her ay ortalama 40.000 adet satış yapan BYD Seagull'un gerisinde kaldı. Bu durum, SGMW ortaklığını rekabet avantajı sağlamak amacıyla indirimler sunmaya yönlendirdi.

414