Seçil Erzan'ın telefonundan neler çıktı neler! Şoke eden sözler: ''Son kurşunları kullanmamız gerekiyor''

Tüm Türkiye, Seçil Erzan davasını ya da Fatih Terim Fonu olarak bilinen dolandırıcılığı konuşuyor. Ünlü futbolcuların ve ünlü isimlerin karıştırdığı davada yeni mesajlar ortaya çıktı. İşte Seçil Erzan'ın mağdurlarla mesajlaşmaları...

Seçil Erzan'ın telefonundan neler çıktı neler! Şoke eden sözler: ''Son kurşunları kullanmamız gerekiyor'' - Sayfa 1

Tüm Türkiye, Seçil Erzan davasını ya da Fatih Terim Fonu olarak bilinen dolandırıcılığı konuşuyor. Ünlü futbolcuların ve ünlü isimlerin karıştırdığı davada yeni mesajlar ortaya çıktı. İşte Seçil Erzan'ın mağdurlarla mesajlaşmaları...

111
Seçil Erzan'ın telefonundan neler çıktı neler! Şoke eden sözler: ''Son kurşunları kullanmamız gerekiyor'' - Sayfa 2

Seçil Erzan'ın bazı mağdurlarla mesajlaşmalarının yer aldığı bilirkişi raporu ortaya çıktı. Raporda, Erzan'ın görüşmek isteyen mağdurları sürekli oyaladığı, bazı mağdurlardan para bulmasını istediği mesajlar görülürken Arda Turan ile Erzan'ın mesajlaşmaları da yer aldı.

211
Seçil Erzan'ın telefonundan neler çıktı neler! Şoke eden sözler: ''Son kurşunları kullanmamız gerekiyor'' - Sayfa 3

Denizbank'ın Florya şubesinde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan, başta ünlü futbolcular olmak üzere çok sayıda kişiyi yüksek kar vaadiyle gizli bir fona yatırım yapmaları için ikna etti.

Kurduğu ponzi sistemine katılan bazı yatırımcılara bir süre kar dağıtan Erzan, daha sonra yeni yatırımcı bulamadığı ve sistemi devam ettiremediği için yakayı ele verdi. Mağdurların şikayeti üzerine gözaltına alınan Erzan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

311
Seçil Erzan'ın telefonundan neler çıktı neler! Şoke eden sözler: ''Son kurşunları kullanmamız gerekiyor'' - Sayfa 4

Kurduğu ponzi sistemiyle insanları milyonlarla lira dolandıran Erzan ile ilgili soruşturma devam ederken, savcılık dosyasına giren ve şüpheli ile mağdurlar arasındaki mesajlaşmaların yer aldığı bilirkişi raporuna ulaşıldı. Raporda Erzan'ın Tanin Yılmaz ile eşi Merve Yılmaz'la konuşmaları, Diba isimli bir kişiden dua istediği konuşmalar ve Arda Turan'ın da aralarında bulunduğu bazı mağdurlarla mesajlaşmasının ekran kayıtları yer aldı. Söz konusu mesajlarda Seçil Erzan'ın kuzeni olan Tanin ve eşi Merve'nin görüşme isteklerini sürekli oyalayarak ertelediği, Erzan'ın Merve'den 300 bin dolar para bulmasını istediği görüldü.

411