Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde hemşirelere mide bulandıran taciz!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde görevli hemşireler Simge Ş. ile Hande Ş., bir kişinin kendilerine cinsel organını gösterdiği iddiasıyla polise ihbarda bulundu

POSTA POSTA
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde hemşirelere mide bulandıran taciz!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nin bir bölümü tadilatta ve inşaat halinde olan Yoğun Bakım Bölümü'nde 9 Haziran Perşembe günü saat 14.50 sıralarında yaşanan olayda, Pandi E. isimli bir kişi 24 yaşındaki Simge Ş. ve Hande Ş. isimli iki hemşireye cinsel organını gösterdi.

Hemşirelerin polislere şikâyetçi olması üzerine şüpheli kişi, İstanbul polisi tarafından olayın yaşandığı hastanede yakalanarak gözaltına alındı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde hemşirelere mide bulandıran taciz! - Resim : 1

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Özbekistan uyruklu şüpheli Pandi E.'nin inşaatlarda çalıştığı fakat hastanenin inşaatında görevli olmadığı iddia edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER