Huawei MateBook 14s 2023 ön satışa sunuldu! Özellikleri neler?

Yeni 14,2 inç Huawei MateBook 14s, Türkiye'de ön satışa sunuldu. İşte Huawei MateBook 14s 2023 özellikleri...

PARADURUMU PARADURUMU
Huawei MateBook 14s 2023 ön satışa sunuldu! Özellikleri neler?

Huawei'nin açıklamasına göre, akıllı üretkenlik odaklı tasarlanan MateBook serisine eklenen yeni dizüstü bilgisayar, estetik tasarımı, yenilikçi özellikleri ve akıllı deneyimiyle yüksek performansı bir araya getiriyor.

Huawei MateBook 14s 2023 özellikleri

MateBook 14s, 3:2 en boy oranına ve 2.5K dokunmatik FullView ekranına sahip. Dizüstü bilgisayar, hızlı ve sorunsuz performans için standart voltajda yeni 13. Nesil Intel Core H serisi işlemci ile çalışıyor.

Huawei Sound desteğiyle donatılmış dörtlü hoparlör sistemi, tweeter ve wooferları içerir, bu da ses kalitesini önemli ölçüde arttırır. Bu sayede tiz ve bas sesleri daha kaliteli bir şekilde iletebilmek mümkün olur. Arka aydınlatmalı klavyesi, 1,5 milimetrelik tuş hareket alanıyla yazma işlemlerini kolaylaştırır. Ayrıca, Huawei MateBook 14s'in çeşitli cihazlarla işbirliği yapabilme özelliği, iş ve günlük görevler için ideal bir araç yapar.

Huawei MateBook 14s 2023 ön satışa sunuldu! Özellikleri neler? - Resim : 1

Huawei MateBook 14s, şık ve hafif tasarımıyla üstün performansı birleştirir. Yeni 13. Nesil Intel Core işlemci ve Intel Iris X tümleşik grafiklere sahip olan MateBook 14s, 1 TB NVMe PCIe SSD ile kullanıcıların üretkenliğini artırır, yaratıcılıklarını serbest bırakmalarına ve çoklu görevleri kolayca gerçekleştirmelerine olanak tanır. Huawei Dual Shark Fin fan sistemi, daha verimli ve sessiz bir soğutma performansı sunmak için geliştirilmiştir.

30 dakikalık şarjla yüzde 50 doluluk

MateBook 14s, yüksek kapasiteli 60Wh pil ile uzun pil ömrü sunar ve hafif 90 W güç adaptörüyle birleşerek 30 dakikalık şarjla yüzde 50 batarya doluluğu sağlar.

Bu yeni dizüstü bilgisayar, Huawei'nin "Super Device" özelliği ile akıllı telefonlar, tabletler, monitörler ve diğer cihazlar arasında akıllı bağlantı desteği sunarak Huawei'nin çoklu cihaz bağlantı özelliklerini genişletir. Kullanıcılar, dizüstü bilgisayarı basit bir dokunuşla akıllı telefona bağlayabilir ve tek bir ekranda aynı anda iki cihazı kullanarak mobil arayüzü dizüstü bilgisayar ekranına yansıtabilirler. Ayrıca, bilgisayarı bir tablete bağlayarak onu dijital tuval olarak kullanabilir ve Huawei MateBook 14s, yakındaki kulaklıklara da bağlanabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER