Sağlık Bakanı Koca: Virüse yiğitlik olmaz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Son günlerde temelsiz bir cesaret ile hareket edenlerimiz var. Eskiden atalarımız soğuk havada ince elbiseler giyen gençlere, 'Soğuya yiğitlik olmaz' derdi. Emin olun virüse de yiğitlik olmaz. Kimse ben gencim, bağışıklık sistemim güçlü diye tedbirlerden vazgeçmemeli” dedi.

F5HABER F5HABER
Sağlık Bakanı Koca: Virüse yiğitlik olmaz

Bakan Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası şu açıklamaları yaptı:

REHBER HAZIR: Bilim Kurulumuz okullarımızın güvenle açılması için gereken tedbirleri içeren çalışma rehberini hazırladı. Bu hazırlığı Milli Eğitim Bakanlığımız ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığımızla istişare ederek uygulamaya hazır hale getireceğiz.

GÜNDEMDEN ÇIKARMALIYIZ: Son günlerde temelsiz bir cesaret ile hareket edenlerimiz var. Eskiden atalarımız soğuk havada ince elbiseler giyen gençlere “Soğuğa yiğitlik olmaz” derdi. Emin olun virüse de yiğitlik olmaz. Kimse ben gencim, bağışıklık sistemim güçlü diye tedbirlerden vazgeçmemeli. Salgın hastalık bitmiş değil. Salgın hastalığı gündemimizden çıkarmalıyız. Ancak bunu hastalığı yok sayarak, salgını bitti kabul ederek yapamayız. Salgının farkında ve tedbirlere uyarak bunu yapmalıyız. Virüse yiğitlik yapmaya ise asla yanaşmayın.

SONRAKİ HABER