Sadece 390 bin TL’ye satılacak otomobil Türkiye'de; Fiat Egea ve Renault Clio tarih olur

Otomobil piyasasındaki fiyat artışlarının devam etmesinin ardından Çinli otomobil markasından sürpriz bir hamle geldi. İşte sadece 390 bin TL’ye satılacak olan o model…

Sadece 390 bin TL’ye satılacak otomobil Türkiye'de; Fiat Egea ve Renault Clio tarih olur - Sayfa 1

Türkiye otomobil üreticilerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Son dönemde otomobillerin ülkemizde yok satması, pek çok Çinli üreticinin Türkiye pazarına girmesine zemin hazırladı. Bu isimlerden sonuncusu ise Changan oldu. Changan Alsvin modeli ile ülkemizde fırtınalar estirmek istiyor.

110
Sadece 390 bin TL’ye satılacak otomobil Türkiye'de; Fiat Egea ve Renault Clio tarih olur - Sayfa 2

Bilindiği üzere hali hazırda ülkemizdeki en ucuz otomobil Fiat Egea ve Renault Clio. En azından binek otomobilleri baz aldığımızda bu iki otomobilin başı çektiğini söyleyebiliriz. Lakin Changan Alsvin’in pazara girmesiyle birlikte tüm dengeler değişmiş olacak.

210
Sadece 390 bin TL’ye satılacak otomobil Türkiye'de; Fiat Egea ve Renault Clio tarih olur - Sayfa 3

Çin’in en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Changan, otomobil pazarındaki etkinliğini arttırmak için önümüzdeki süreçte Türkiye’de satışlara başlayacak. Dev markanın ülkemizde satışa sunacağı ilk model ise Alsvin olacak.

310
Sadece 390 bin TL’ye satılacak otomobil Türkiye'de; Fiat Egea ve Renault Clio tarih olur - Sayfa 4

Alsvin, Changan’ın Asya pazarında en çok tutan modeli. Bu modelin çok tutmasındaki temel neden ise aşırı derecede ucuz olması. Şimdi ise bu model Türkiye’nin en ucuzu olmak için geri sayıma geçti.

410