Reytingde zirve bakın kimin! Hüsrana uğrattı

18 Ekim 2021'in reyting sonuçları geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert, Masterchef, Esra Erol'da, Kalp Yarası reytinglerde hüsrana uğradı! Zirvede bakın ne var...

Reytingde zirve bakın kimin! Hüsrana uğrattı - Sayfa 1

Kalp Yarası Masterchef Esra Erol Müge Anlı'ya fark attı! Reytingde zirve bakın kimin oldu? 

115
Reytingde zirve bakın kimin! Hüsrana uğrattı - Sayfa 2

Kazadan sağ salim kurtulan Ayşe ve Ferit, yaşadıkları büyük şokun etkisiyle yakınlaşır ancak bu olay boşanma planlarını etkilemez. Ferit’i geri kazanmak için hafıza kaybı yaşadığı yalanını devam ettiren Hande asla anne olamayacağını öğrenince bir şok daha yaşar. Kızının oyunlarına alet olmak istemeyen Zümrüt ise kızını düştüğü girdaptan çıkarmak için savaş verdiği Kalp Yarası zirveyi rakibine kaptırdı. 

215
Reytingde zirve bakın kimin! Hüsrana uğrattı - Sayfa 3

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı dünkü bölümüyle umduğunu bulamadı.

315
Reytingde zirve bakın kimin! Hüsrana uğrattı - Sayfa 4

Esra Erol'un dünkü bölümünde 32 yaşındaki Zeynep Hanım ile evlendiğini söyleyen Ali Rıza Amca, 7 ay Zeynep Hanım, eski eşi Hasan Hamit Bozyılan, 2 çocuğu ile kendi evlerinde gül gibi yaşadıklarını, yemek yaptıklarını, Zeynep Hanım'ın kendisi ile aynı katta diğer odada kaldığını, eşinin eski eşinin alt katta kaldığını söyledi. Sevilen program reytingde umduğunu bulamadı. 

415