Resmi satış fiyatı 953 bin liradan başlayan Togg'un ikinci eli 4 milyona dayandı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'a olan yoğun ilgi devam ediyor. Kısa süre önce teslimatları başlayan Togg'un ikinci elinde fiyatlar dudak uçuklatıyor. Satış fiyatı 953 bin liradan başlayan araçlar online satış sitelerinde 3 milyon 500 ila 4 milyon liradan alıcı buluyor. Öte yandan Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak soruşturma başlatıldığını belirtti.

Resmi satış fiyatı 953 bin liradan başlayan Togg'un ikinci eli 4 milyona dayandı - Sayfa 1

Türkiye'nin otomobili Togg'a vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi karaborsacıları harekete geçirdi. Kısa süre önce teslimatları başlayan araçlar online satış sitelerinden dudak uçuklatan rakamlara satışa çıkarılmaya başladı.

111
Resmi satış fiyatı 953 bin liradan başlayan Togg'un ikinci eli 4 milyona dayandı - Sayfa 2

Bu sitelerde "Sahibinden Togg" olarak verilen ilanlarda resmi satış fiyatı ise 953 bin liradan başlayan aracın fiyatı 3 milyon 500 ila 4 milyon liraya kadar çıkarak üç katına ulaştı.  Söz konusu ilanların kısa sürede alıcı bulduğu da dikkatlerden kaçmadı.

211
Resmi satış fiyatı 953 bin liradan başlayan Togg'un ikinci eli 4 milyona dayandı - Sayfa 3

Söz konusu ilanda Ankara’da satışa sunulan ve henüz 600 km yol yapmış bir Togg’un 3.5 milyon TL’ye satışa konulduğu görüldü. Aracın standart satış fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL. 

311
Resmi satış fiyatı 953 bin liradan başlayan Togg'un ikinci eli 4 milyona dayandı - Sayfa 4

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin,  konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak soruşturma başlatıldığını belirtti.

411