Range Rover Velar can yakıyor! Rakiplerini çılgına çevirecek

İngiliz otomotiv devi Land Rover tarafından üretilen 5 kapılı lüks Range Rover, Türkiye'de de beğenilen SUV modeli olan Velar'ı yeniledi. Ufak bir makyaj operasyonu geçiren 2024 Range Rover Velar can yakan fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Range Rover Velar can yakıyor! Rakiplerini çılgına çevirecek - Sayfa 1

Range Rover, lüksün kitabını yazmaya devam ediyor. Parası olan otomobil tutkunları, muhteşem kabin içiyle ultra modern görünümüyle ve sağladığı konfor nedeniyle Range Rover'lardan vazgeçemiyor.

116
Range Rover Velar can yakıyor! Rakiplerini çılgına çevirecek - Sayfa 2

Sürüş keyfinden vazgeçmek istemeyenler seyahatin zirvesini Range Rover ile yaşıyor. Değişen zevk ve beklentilere göre kendini sürekli yenileyen Range Rover'ın sevilen SUV modeli Velar, yenilendi. Gelin detaylara birlikte bakalım

216
Range Rover Velar can yakıyor! Rakiplerini çılgına çevirecek - Sayfa 3

Sadece güvenli ve konforlu diye satın alınan SUV araçlar, Range Rover ile boyut atlıyor. Lüks SUV kavramının yaratıcısı Range Rover, sportif SUV modeli Velar'ı yeniledi. Minimalist tasarım çizgilerine sadık kalan Range Rover Velar iç kısımda dikkate değer yeniliklerle karşımıza çıktı.

316
Range Rover Velar can yakıyor! Rakiplerini çılgına çevirecek - Sayfa 4

2024 model olarak lanse edilen Velar için hibrit motorlu versiyonda daha büyük bir bataryaya sahip olarak menzilini artırdı.

416