Survivor'da kim elenecek? Hakan Ural'dan yine flaş açıklama

Survivor'da kim elenecek? Yarışmayı sıkı bir şekilde takip edenler bu sorunun cevabını arıyor. Sosyal medya başta olmak üzere yapılan yorumlarda Murat Ceylan'ın yarışmaya veda edeceği konuşulurken Bugünkü Survivor Panaroma programında Hakan Ural da Murat Ceylan'ı işaret ederek başarılı yarışmacının adaya veda edeceğini söyledi.

POSTA POSTA
Survivor'da kim elenecek? Hakan Ural'dan yine flaş açıklama

Survivor'da dünkü konsey sonrası Turabi, Murat Ceylan ve Sema'nın isimleri eleme potasına çıktı. Bu akşam bu 3 isimden birisi ada hayatına veda edecek. Şimdi tüm gözler, bu gece gerçekleşecek elemede...

survivorkimelenecek18062018.mp4

Bu üç isimden kim adaya veda edeceği merak konusu olurken tahminlerinde başarı oranı yüksek olan "Survivor Panaroma" yorumcusu Hakan Ural, Murat Ceylan'ın yarışmaya veda edeceğini söyledi. Murat'ı çok sevdiğini, efendi bir çocuk olduğunu belirten Hakan Ural, "Bu hafta o gelir, burada ağırlarız." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER