Antalya DOB'dan çocuklara özel oyun

Antalya DOB'dan çocuklara özel oyun

POSTA POSTA
Antalya DOB'dan çocuklara özel oyun

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB), 'Şekeronya' adlı çocuk oyununu sahneleyecek.

Antalya DOB, prömiyerini gerçekleştirdiği ve minik sanatseverlerin beğenisini kazanan müzikli çocuk oyunu 'Şekeronya'yı 14 Aralık Cumartesi saat 11.00'de sahneleyecek. Zeynep Ergüven'in yazdığı çocuk oyununun müzikleri Murat Cem Orhan'a ait. Fatih Şanal tarafından sahneye konulan Şekeronya'da Antalya DOB orkestrasını Melih Tepretmez yönetirken eserin dekor tasarımı Ömer Gündüz, kostüm tasarımı Zekiye Şimşek, ışık tasarımı Mustafa Eski ve koreografisi Melda Sipahi imzasını taşıyor.

Ülkesinden kaçan, Şekeronya'nın haylaz çocuğu Fırıldak'ın eve dönüş hikayesinin anlatıldığı eserde Serap Demirhan Işık 'Fırıldak', Gizem Şener 'Zeytin', Engin Yaman 'Tombiş', Ercan Uğur 'Karabaş', Heyecan Yakan 'Kırmızı Başlıklı Kız', Erdi Can Aybaş 'Kurt', Meriç Karataş 'Soprano Horoz' ve Müge Günaydın 'Büyücü' rolleri ile sahne alırken solistlere Antalya DOB Bale Sanatçıları eşlik edecek.

Eserin 7,5 TL olan biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com internet adresinden de temin edilebilir.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER